Alle har en bakside...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_639046} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Svein R J.

Nydelig bilde av hauken på kveldsbesøk og baksiden kan være flott den og

Mvh Svein
Frode L.

Du fikk da mange gode bilder av dette haukbasøket, men det første du la ut er nok det beste.

Artig du fikk den festet så godt på brikka.

God helg.

Frode.
Ingrid Milly L.

Takk for kommentarer fra dere. Hva skal jeg gjøre med det problemet at den kanskje tar småpipper da? Nå har jeg ikke sett kjernebiteren som var på denne fotoplassen for to uker siden....
Denne hauken har vært og er fortsatt i området, så jeg må kanskje henge ut noen kyllinglår lenger unna foringsplassen? Idag tidlig satte den seg på taket av pumpehuset på campingen og kikket etter fguler!!!!! Fløy og jaget dem også.
Ingrid Milly
Dag Tore ..

Perfekt bilde av unghauken! Også teknisk bra i fint lys og biotop! Har du brukt bliz? Godt jobbet;)Ingrid Milly! God fotohelg;)DAG
jarl kjetil j.

Problemet du beskriver med at denne voksne spurvehauk hannen tar "småpipper" er jo ikke noe annet enn naturens gang. Selv har den nok 3-4 sultne unger i reieret sitt nå som trenger "småpipper" for å vokse opp. Henger du opp kyllinglår blir det nok i beste fall mat til kråkefugl. Spurvehauken spiser kun selvfanget fugl. Du får nok bare glede deg over å kunne betrakte denne flotte jegeren og la naturen gå sin gang.

jkj
Ingrid Milly L.

Takk for kommentarer fra dere begge to. Takk også for info.Jeg fant en halv grønnsisik ute ved garasjen i dag som var blitt tatt av kattene som lusker rundt her! Hvis de kan kalles husdyr så kan en kalle løver for dette også!
Ingrid Milly
ps. Jeg har også en nabo som bare lufter katten i bånd.ds Flott katt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu