Skjell
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_640175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Her ble jeg nysgjerrig på om min tankegang hadde noe for seg så jeg foretok et kutt oppe rett under den svarte uskarpe bølgebården rett under det gråhvite ingenting før jeg flippet bildet horisontalt - og ble fornøyd med det jeg så til tross for at jeg hadde utradert ditt kjære kvadratiske format for jeg fikk en følelse av at skjellet kom susende mot meg.
OK, nå kan du fortelle meg hvorfor mitt forslag ikke har noe for seg for du er jo stort sett svært ofte uenig med meg - he he.
Signaturen ble riktignok speilvendt, men det er jo bare som en kuriositet å regne.

Roar
Walter S.

Idéen er god den, og eksponeringen likså.

Personlig å synes jeg det er litt FOR mye forgrunn som er uskarpt. Jeg ville kuttet nesten 2-3 cm fra skjellet nedover. Slik det er nå, går øyet seg vill i en udefinerbar forgrunn.

Om ikke annet, så ville et kutt som får bordkanten til (nesten!) å gå ut i venstre nedre krysset, gi en økte dynamikk p.g.a. man da definerer diagonalen som får blikket til å gå innover i landskapet mye bedre, og skjellet blir liggende i det høyre, nedre gyldne snittet.

Man skal jo se på og sammenligne dimensjonene av skjellet med bakgrunnen, der det naturlig hører hjemme?

Mvh,
Waletr
Kirsten H.

Tusen takk forsto gode kuttforslag. Jeg skal prøve dem ut når jeg kommer hjem til bildebehandlingsmaskinen min.
Jan G.

Det er fullt ut mulig å ta bort litt av den uklare forgrunnen og likevel beholde det kvadratiske formatet, som er nesten hellig for noen av oss. Da går det med litt til venstre og oppe, kanskje også litt til høyre, men skjellet blir likevel plassert i det gyldne snitt. Men så er det slik at jeg for min del ikke liker så godt at noen legger seg oppi komposisjonene. De kan gjerne kommenteres og kritiseres, men det må være opp til fotografen å tolke signalene og eventuelt gjøre noe med saken.
Mvh Jan
Avsluttet .

Fokus på skjell synes jeg var glimrende Kirsten, et flott bilde.

mvh Tormod
Kirsten H.

Takk til dere også, Jan og Tormod.
Bjørnar O.

Liker skjellet som motiv med fin bruk av dof.
Er mye enig med Walter ang.kutt her,men synes også det fungerer ganske bra som det er også da:)

Mvh Bjørnar

Kirsten H.

Tusen takk, Bjørnar.
Truls Bastian H.

Litt for mye softing (utenom selve skjellet) etter min smak. Ville gjerne sett bildet langt mere klart, slik at jeg kunne ha luktet sjøluften i fjæra på venstrsiden av bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu