Bildet inngår i albumet Maks 5 km fra hjemmet - Har lenge arbeidet med ideen om å lage denne kategorien.
Kriteriene er at bildene er tatt innen en radius på 5 km fra mitt bosted. Med utgangspunkt i Kløfta utfordrer jeg meg selv med å jagte på de små detaljene som kan gi fine bilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_642016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Truls Bastian H.
Bra bilde. Likte de ekstreme fargene. Hadde tatt med hele svingen på veien, eller fotoshoppet bort bilen. Siden bildet gir inntrykk av at fotografen står i veibanen, og denne veibanen er markant i bildet, så starter jeg med å se på bildet som en bilfører og følger min og den"møtende bilens" veibane. Derefter begynner jeg å kikke på resten av bildet.
Bjørnar P.
Kontrasten mellom solbelyst område og mørke uværsskyer er alltid spennende, og kommer godt frem her. Synes dog ikke veien er så veldig spennende, selv om den bidrar til kontrasten. Mulig en noe annen forgrunn hadde fungert bedre, men et slikt lys varer jo ikke ås lenge, så det ble neppe mye tid til å lete etter alternative løsninger.
Kristinn G.
Takk til dere begge 2.
Det er riktig, at her handlet jeg raskt. Satt i Bilen og la merke til den fine kontrasten mellom sollys på landskap og himmelen bak.
Stoppet bilen ved første anledning (innkjøringen til et annet hus). Bilen full av utolmodige folk som skulle på handletur. Første skudd var med bil en (dette). Ventet til bilen hadde kjørt for nytt skudd.
Under etterarbeidet syntes jeg at bilen i bildet var fin.
Jeg vurderte veien og oppfattet den som positivt bidrag til bildet.

Her burde jeg både brukt mer tid på "skuddet" og etterarbeidet, men resultatet synes jeg alikevel er til å leve med.

Kristinn
Til å leve med = relativt bra
Truls Bastian H.
Jeg retter opp din karakter ifra relativt bra til mellom bra og meget bra
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu