Lancia Flaminia Cabriolet I
Nydelig restaurert Lancia Flaminia Cabriolet, med Touring-karroseri i aluminum, og en nydelig sekser med 3 doble Webere under panseret. Det første bildet i en serie på opptil mange. Kommentarer mottas med takk.

PS! Hovedpoenget med dette bildet er komposisjon, farger, og samspillet mellom sjåfør og bil. Fartsfølelsen er ikke ment å være så ekstrem her, det er tross alt ikke en racerbil.
Bildet inngår i albumet Forza Italia - Bilder for italofile
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 24-85mm f/3.5-4.5 USM
  • Blender-
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger257
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_64280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Magnhild B.

Eg skal innrømme at eg er ikkje så veldig interessert i biler, men et flott bilde var det. En fin idyllisk stemning med en stilig gammel bil på en smal vei. (Det ville absolutt ikke blitt like bra på en motorvei...)
Tøft

Magnhild
Henrik T.

Passende omgivelser og passende fyr i bilen. Kunne sikkert plukket ned bombrikken... :) Prøvde du med lenger lukker? Vært fett med enda mer bevegelse i bakgrunnen.

-
Henrik
Are-Martin S.

Lancia, bilen for de rettroende. Intet annet bilmerke kombinerer fornuft og cuore som Lancia. Bildet er flott og har en fin stemning. Bortsett fra køfribrikken og det gule oblatet, kunne bildet vært tatt på slutten av sekstitallet. Personlig kunne jeg tenkt meg bilde tatt litt mere fra siden for å få med mere av korrosseriet.
Hilsen Lancisti Are-Martin
Avsluttet .

Fett bilde av fet bil. Er enig i at detaljer som bombrikke og oblat ikke passer helt inn. Jeg synes også at bildet ville ha hevet seg med litt lengre lukkertid. Men da gjelder det å holde kameraet rolig... :-)

Ulf R.

Takker for kommentarer. Det kommer flere bilder av denne bilen, vær trygg på det, både mer fra siden og diverse annet.

Hva angår lukkertid skjønner jeg hva dere sier, men det skal ganske laaaang tid for å få til noe særlig bevegelsesuskarphet på ett sånn type rett forfra bilde som dette. Og på smal svingete vei hengende ut av bakvinduet på en bimmer er det ikke så lett å holde kamera i ro i fx 1/30 sekund eller lengre fant jeg ut....

Bombrikken og oblatet kan jeg alltids fjerne i photoshop seff, litt enig i det, iom at eieren hadde tatt med seg tidsriktige klær og allting (sixpencen ble påstått å være av samme årsmodell som automobilen!)

:)

/ulf
Frode A.

Ser ut til å være en flott måte å oppleve høsten på.
Flott bil pent bilde.


- Frode
Are-Martin S.

Litt pirk, modellen heter Flaminia.
Ulf R.

Fikset! Takk for tipset... :P
tommy e.

Kjempe fint!
Arild D.

Skarpt? Ja.

Fartsfølelse? Nei.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu