ro - helt alene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger123
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_643441} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjersti N.

Fantastisk vakkert, god dybdeskarphet, og ikke minst bra lys som lyser opp hele landskapet i varierende valører
Godt jobba

Mvh Kjersti
jørn allan p.

Hyggelig å høre Kjersti!
Erik B.

Dette var et flott bilde!

Jeg ser at det er en lys kant (halo) rundt fjellene som med fordel kunne vært fjernet (HDR?). Jeg antar at det har kommet som følge av etterbehandling som sikkert kan fikses med litt mer tid foran PCen...

Du har kanskje også allerede prøvd ulike utsnitt, men er det mulig å kutte litt bort på venstre side? Da kommer kajakken i nærheten av 1/3 i bilde og det blir kanskje symmetrisk i toppen (jeg har ikke prøvd å klippe på det, så det er mulig at det ødelegger bildet).

Veldig bra motiv!
jørn allan p.

takk for konstruktiv tilbakemelding Erik. Du har helt rett med tanke på haloeffekten. Jeg er ikke så glad i redigeringsarbeid og bruker lite tid på det med mindre bilde skal brukes til noe. Det er ikke HDR, kun litt mye justeringer på lys i skyggeområder. Når det er sagt så er det faktisk også en viss naturlig halo-effekt i overgangene mellom fjellene på grunn av varmedis. Snittet er jeg selv også usikker på. Har prøvd ditt forslag, men er usikker selv.
Børge W.

Likte dette veldig godt. Herlig stemning og tanken om å nyte et slikt landskap i ensomhet er tiltalende. Komposisjonsmessig er det en liten perle. Det lave standpunktet fremhever det dramatiske landskapet og lyset yter landskapet rettferdighet. Etterbehandlingen er kanskje ikke slik jeg selv ville ha gjort det, men som betrakter føler jeg at jeg er tilstede og vil se mer. Flott jobbet!
Erik B.

Det er uansett et veldig bra bilde. Det ser ut for meg som det er JPG og redigert i LR 4.4. Dersom du ikke har RAW fil å jobbe med, blir det selvsagt mye vanskeligere. Dersom du har RAW fila (eller hva-det-nå heter hos Nikon) og kan redigere ytterligere har dette bilde mye potensiale etter min oppfatning!
jørn allan p.

Takk for det Erik. Tar alltid bilder i RAW. Så jeg har originalen. Brukte dette bilde på InstaGram for å publisere det der. På IG bruker jeg ikke så mye tid til redigering og brukerne der vil helst ha litt "sterkt redigerte blder". Brukte samme versjonen her og opplever et mer kritisk publikum - Hvilket er veldig bra! Det er riktig at jeg har brukt LR 4.4 - Du imponerer! Er ingen mester i bruk av LR og kunne tenke meg å lære mer. Kan jeg tillate meg å spørre om du har noen gode ideer til hvordan?
Øyvind L.

Veldig fint motiv og fin følelse med baugen slik.
Reagerer som andre på lyset rundt fjellene og vet at det at de har med higl/shadows å gjøre ,det er også rett å tenke tonemapping her ,da den regulerer til en viss grad i samme spekteret.
Helheten er preget og om mulig ville jeg prøvet en annen tilnærming.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu