Bratt, tungt og herleg
På veg til Hundatinden i Sykkylven.
Ein vakker sommardag då Knut ville ut.
Utstyr
  • Nikon F3
  • Nikkor 28 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger315
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_64373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eskil O.

På verdens tak, et herlig bilde der alt stemmer.

Eskil.
Kurt S.

Her var det jammen luftig. Mektig natur. Det sorte berget/fjellet øverst til høyre (som du har fått med litt av) kan se ut som en slags figur, hvis man setter fantasien i sving. Det ser ut til at personen står og ser på denne. Er litt usikker på om det funka helt med midstillingen av personen i bildet. Kanskje hadde det blitt bedre dersom du hadde tatt med litt mer på høyresida og litt mindre til venstre, slik at mer av ''figuren'' kom frem. Kanskje tar jeg feil. Uansett, et storslagent bilde.
mvh Kurt.
Odd L.

Flott turbilde! Er enig med kommentar foran om at en kunne ønsket personen plassert lenger til venstre og fått med litt mer av forgrunnen i høyre retning, men i slike omgivelser kan det innebære en plassering av fotografen som forutsetter oppheving av tyngdekraften.
Stig B.

Det er bratt opp der :-), det ser ut til at han sjekker hvor langt det er igjen. Megardsdalen fyllt av tåke, og Skopphornet bak gjør at det ser ut som om det er på verdens tak. Den mørke forgrunnen og innfallende skygge på ansiktet er helt ok i denne settingen.
Mvh Stig
Reidar N.

Er enig kommentarene om at personen burde vore litt meir venstreorientert. Var imidlertid litt redd for å ta med for mykje av den svarte siluettforgrunnen også. Det blei nå berre slik som det blei.

Reidar
Inger-Lise S.

Hei! Enig med Stig her! Og bildet er virkelig flott! Dramatiske fjell! Må ha vært en flott tur! Du finner tåke både høyt og lavt du! Stemningsfullt det!
Hilsen Inger-Lise
Turid G.

For en herlig effekt. Tar han et steg bakover så detter han rett ned ser det ut som.

mvh
Turid
Sidsel A.

Flott bilde med mennesket i naturen.
mvh Sidsel
Avsluttet .

Flott bilde av en overveldende natur. Vi tenker altfor sjelden over hvor priviligerte vi er som bor i dette landskapet ...

-Geir-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu