Kveldstur i Rondane
Utstyr
  • Minolta Dimage A1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_64541} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger-Lise S.

Hei Marit! Et flott bilde fra Rondane! Fine farger og der er jo storslagen natur! Men jeg kjenner meg ikke igjen...Har du gått lang tur,langt fra bilveger? Desverre har jeg ikke helse til det,men tenk å kunne bestige en fjelltopp! Er noen år siden det..Men bildet ditt er fint med storslagen natur og riktig fin høststemning! :-)
Hilsen Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Høsten er jo bare lekker da;-) Så som dette bildet;flott med fargene i forgrunnen og dei majestetiske fjella i bakgrunnen.BRA !:-)
mvh Inger Anne
Avsluttet .

Hvis dette er kveldsturterreng for deg er du heldig Marit. Liket dette godt jeg. Fin ballanse i lyset innover i bildet. Den jevne stigningen i lys passer utmerket. Fine linjer i bildeflaten.

Vh Svenn
Hans Olav S.

Det er vakkert og trivelig i Rondane. Jeg var der et par uker høsten 1996, og lengter tilbake hver eneste høst. Må se til å ta meg en tur igjen.

Fint motiv, og utsnitt. Men bildet ditt er dessverre litt for lyst på fjellene i bakgrunnen, slik at fargene blir litt blasse her. Jeg foreslår at du justerer levels, eller bruker curves i PhotoShop.

MVH
Hans Olav
Marit E.

Takk ska døkk ha!
Dette her er fra veien innover mot Rondvassbu, tar ca. 1,5 timer å gå fra parkeringen på Spranget. Men lett vei å gå.
Dessverre ingen kjapp kveldstur for meg, men på mine barndomstrakter, slik at jeg av og til får dra inn litt fjelluft.
Hans Olav: Takk ska du au ha, men tukler så med disse levelsene, syntes ikke jeg fikk det allright til. Iallefall ikke til å legge ut en ny versjon.
mvh Marit
Avsluttet .

Ikke noe galt med dette Marit, men det blir littegrann kjedelig. Det kan være vanskelig å lage Rondane-bilder som er utenom det vanlige. Sansene forstyrres nokså mye der oppe av det mektige inntrykket. Ofte blir man littegranne skuffet når man er tilbake med CF-kortet eller filmrullen(e), og ser at bildene ikke blir så storslåtte som naturen i levende live. Jeg har i alle fall gått i den fella mange ganger.

Her synes jeg bildet manger en del for å gi meg Rondane-følelsen. Mangler noe å se på, eller et inntrykk som forteller meg noe jeg ikke har sett før.

Men som jeg skrev i starten. Det er ikke noe galt med dette bildet, men jeg synes vel at Rondane kunne vært formidlet på en mer spennende måte.

-k
Steinulf L.

Vakker høststemning.
Marit E.

Setter stor pris på at du er ærlig og oppriktig, Kjell! Er enig med deg i at virkeligheten gjør seg mye bedre! Rondane ER mektig, naturen blir så storslått at en kan bli helt sanseforvirret.
Nå er jo dette kjente trakter for meg, så jeg burde vel egentlig vært vaksinert mot ''overrumplingen''.
Men skal se om jeg kan ''vri'' litt på det en annen gang.
Beste hilsen Marit
Stig B.

Rondane er nydelig, men må si som KSR at det er vanskleig å overføre følelse fra å være der til andre. Kanskje en lavere vinkel med den store steinen til venstre mer som nær-forgrunn ville gitt et annet perspektiv??? Bildet er bra, men motivet gir flere muligheter :-)
Mvh Stig
Avsluttet .

Jeg er nok ikke så kjent som deg i området, men har trasket en del i dette landskapet. Jeg slutter aldri å bli overveldet

-k
Øyvind A.

Ok bilde av storslagen natur. Er det Rondeslottet bakerst? Enig med det Kjell skriver. Samtidig må jeg si at det er temmelig vanskelig å skape veldig fengende bilder i denne sjangeren. Da bør det helst være helt spesielt lys eller andre ting som gjør at bildet skiller seg fra mengden.
mvh Øyvind
Marit E.

Ja, Øyvind, det er Rondeslottet bakerst.
Enig me døkk eille! Men takk ska døkk ha, lell.
Hilsen Marit
Dag T.

Mmmmm, jeg kan skimte min gamle teltplass, rett bak den lille kulen i dalen foran Vinjeronden og Rondeslottet. Har tilbragt et par påskeferier der og får stadig abstinens....

Jeg er enig med Kjell, men bildet er jo bra nok til å bringe tilbake minner.

Dessuten synes jeg det blir litt tomt nede til høyre. Kanskje du skulle flyttet deg så steinen ble liggende der? Da hadde den balansert fjellene bedre.
Siri Elisabeth J.

Hei!

Gottabanen for en natur...Fine farger. Du får meg til å lengte vanvittig til fjellet!! Men...bildet er litt uskarpt og mangler ett eller annet...Vet ikke helt hva jeg, men noe er det.

Mvh Siri :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu