Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBeauty
  • Lastet opp
  • Visninger150
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646346} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John B.

Flott potrett og flott modell, men du bør prøve å øke kontrasten en del synes jeg!
For dette bildet er det for sent, men hun burde ha trekt til seg høyrefoten slik at den kom med i bilde + at du da kunne beskåret litt mer av en svært dominerende furustamme...
Du har jo en flott modell å bruke, så her er det bare å komme seg ut på tur i skuen igjen.. c",)
John B.
Martin F.

Vet ikke hvordan skjerm du ser bildet på, men på min mac og iMac ser kontrastene aldeles greie ut :) Enig med at høyrefoten skulle vært trukket noe tilbake. Takk for tilbakemelding!
John B.

Det kan nok være en del avvik fra mac til pc?? Dattera mi jobber på begge deler og offer og stønner over div. farge og kontrast avvik....
Ta en titt på en annen maskin for sikkerhets skyld!
Jeg har nå bilde oppe på en annen pc, og der er det bedre, men jeg mener fortsatt at det har litt å gå på...
Flott bilde uansett!
JohnB.
Martin F.

Har erfaring av at kontrastene er noe sterke på mac, ja, så skal se på det! Takk :)
Per N.

Sitter både på i Mac og Hp og Mac book Pro , forskjellene er ikke så store her , ( de skal være kalibrert så likt som jeg greide )
Om bildet : kommer litt ann på hva slags S/H sjanger du ønsker , men om tanken bak dette var "vanlige " vålører Sort/hvit foto , så har du bomma kraftig , men det ikke sikkert du hadde dette som tanke bak bildet ditt :-)
Tror utgangspunktet er en minst to blendere underexponert orginalfil , og når du fremkaller denne i et eller annet program , for så å gjøre om til S/H , blir resultatet ofte deg jeg kaller " kopimaskinsorthvitt , det legger seg et slør av grått over bildet , slik som her . Blir litt sånn følesen av skogbrann borti lia .
Husk at dette kun er min mening og slik jeg oppfatter det .
mvh Per N.
Martin F.

Er lagt på hvitt over hele og økt kontraster kraftig. Så ja, dette er den looken jeg gikk for ;)
Per N.

Da er det ikke noe problem :-)
Borsett fra om du hadde økt kontrasten litt til , så hadde du fått vekk gråtåka :-)
Kristina J.

Jeg liker dette. Ser ikke problemet i det hele tatt :) Treet synes jeg passer inn; synes det gjør bildet mer spennende. Ville ikke gjort noe endringer for min del. Men, smak og behag..

Flott bilde!:)
Jostein G.

Syntes og den noe røffe furustammen kler jenta godt da hun ser ut til å være en livlig dame etter merkene på beina å bedømme. Likefullt en flott model og elegant. Litt usikker på utrykket samt disse merkene på beina...men det gjør jo bildet til noe å grunne over. Ser nesten ut om hun har gjort en økt i utmarka eller i blåbærlyngen eller hva det måtte være...he he og kanskje er hun litt trøtt og drømmer om kjæresten sin i det noe fraværende men lengselsfulle blikket! ? Litt sterkt høylys...men det fungerer bra i dette bildet syntes jeg og det fremhever den furete furua!




Mvh Jostein

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu