Hubro i morgenlys
Endelig! Helt siden jeg var liten har jeg lett etter denne ugla, og i år har jeg endelig sett den, hørt tre og sett to. Alle garantert forskjellige individer. Fantastisk opplevelse og vente på at sola stiger opp og treffer fuggelen, Heldigvis åpnet den øynene en gang i blant mens sola krøp nedover fjellsiden den satt i. Her jeg bor i Telemark er den desverre meget sjelden, truet av oss mennesker via bla.Strømledninger, hytteutbygging, og generell forstyrring.
Bildet er tatt på lang (og sikker) avstand. Viktig for å ikke forstyrre den. Bildet bærer følgelig litt preg av det. Men jeg er veldig fornøyd med lyset.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-07-24 14:24:52
    Versjon #2
Utstyr
  • eos 7d
  • 300 f2.8L isll usm + ef 2xlll
  • Brennvidde600mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/500s
  • Nei
  • Annetstativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_641289} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Morten E.

Gratulerer. Tolmodighet gir resultater, slik som her. Jeg synes du har kommet veldig godt ut av det med tanke på 2x TC. Varmt og fint lys (som sikkert kunne dempes litt hvis du ønsker)

En stor opplvelse så absolutt:)

Morten.
Børre Ø.

Takker Morten, Det ble veldig orange dette, men i tillegg til det lave lyset er fjellet rundt fuggeln også orange. I grunn en farge som passer hubroen kamoflasje-messig. Men en god ide, jeg skal prøve og gjøre det litt kaldere.
Mvh Børre.
Dag Tore ..

Hei Her presenterer du unike bilder av den meget vakre hubron! Den fine fotovinklen,miljøet og det fine lyset,passer helt perfekt her! Det er bare å gratulere men gode resultater!Henviser også til kommentaren til Morten Eligsen;)Dag T Silseth
Bjørn J.

Gratulerer med et flott bilde av hubroen. Synes du kom godt ut av dette møtet teknisk. Må ha vært et stort øyeblikk. (Hadde litt med hubroen å gjøre i forbindelse med "Prosjekt Hubro" på åtti-tallet, en fantastisk fugl)
Mvh Bjørn.
Avsluttet .

Gratulerer med fine bilder av Hubroen. Liker best originalen her.
Er det klone merker på berget under hubroen?.du får unnskylde om jeg tar feil. Flotte bilder
Svein R J.

Flotte bilder av Hubroen v1 likte jeg best

Mvh Svein
Børre Ø.

Hei og takk for kommentarer. Bjørn: Husker godt "prosjekt Hubro " jeg også. Såvidt jeg husker gikk det vel bedre i Sverige enn i Norge? Øyvind: Ja det er det, masse skittstriper som "skreik" veldig i lyset der. Tok vekk noe av det.
jarl kjetil j.

Grattis med flotte bilder av denne mektige og sjeldne ugla. Den heter jo berguv på svensk og her ser vi jo hvorfor. Sitter høyt oppe i berget med full kontroll på omgivelsene. Moro at du lykkes Børre, fint og varmt "morralys"

jkj
Svein Roger D.

Nydelig bilde av hubroen i sitt rette element. Tipper det ligger noen timer bak dette blinkskuddet. Grattis!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu