Silence is Gold
Tok dette selvportrettet av meg selv, og lurer ufattelig mye på hva dere synes jeg kunne gjort bedre :) feks. Med redigering og sånt. Er litt usikker på om tittelen passer? Veldig glad for respons!
Utstyr
  • D600 canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger139
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Geir S.

Hei Helene!

Synes tittelen passer godt og synes du er tøff som prøver litt alternative bilder. Savner kanskje noe mer i bildet som bygger opp under budskapet ditt. Hvorfor skal du ikke si noe?

Vil gi deg et tips på en som er flink på selvportrett og alt annet innen fotografering og etterarbeid. Sjekk ut Aron Nace på siden hans:

http://phlearn.com/recent-episodes

Han lager 5 gratis tutorials hver uke. Mye god inspirasjon.

Lykke til videre med fotograferingen.
Helene A.

Hei Geir!

Tusen takk for kjempe nyttig kommentar!!! Det jeg tenkte med liksom grunnen til at jeg kutter tungen er fordi jeg liskom har sagt noe jeg angrer på og prøver heller bare å la være og snakke elns...men det var så vanskelig å få frem akkurat det! Hahaha så jeg er enig med deg der :)

Og tusen takk for linken! Skal sjekke den ut :D
Lasse S.

Alltid aktuelt tema du tar opp her. Noen ganger burde man holde inne med ting til man får tenkt seg om. Synes det passer godt med den rett på stilen du har her med skarphet og detaljer som viser alt. Fin komposisjon også. :)
Helene A.

Tusen takk Lasse ! :D
Vidar J.

Det var et sterkt og direkte bilde til ettertanke.
Bildet kler det trange utsnittet og sort bakgrunn.
Ikke mye å pirke på her egentlig - men knip for all del ikke igjen den saksen !
Helene A.

Haha takk Vidar! Og NEI vil ikke tenke på å gjøre det engang!!
john-arne w.

Jeg skal ikke gå inn på det tekniske her for det kan jeg alt for lite om, men jeg likte dette bildet, det fikk opp nyssgjerrigheten min. Det som jeg likte spesielt godt er det uttrykket du har fått til med øynene, ser faktisk ut som om du virkelig har tenkt på og klippe, og det likte jeg. Man ser nesten hvordan du begynner og grue deg før klippen, uten og overdrive, og det er flott. Ellers så synes jeg du har plasert deg fint i bildeflaten og fått til en fin balanse i bildet. Den "tomheten" du har på høyre side skaper balanse med hånda du har på venstre side. Og at du har kuttet såpass oppe passer også til innholdet i selve bildet. Vet ikke om det er tilfeldig eller ikke, men synes også fargen på saksa her spiller en stor rolle, den glir også pent sammen med "symbolikken" i bildet. Hadde liksom ikke passet med ei rosa saks for og si det sånn. Godt utført


hilsen john...
Helene A.

Tusen takk John!! Jeg må innrømme at jeg lette en god stund etter en svart saks! Haha :) og tusen takk for at du legger merke til alle detaljene du snakker om, for de funderte jeg veldig åver før jeg kroppet bildet, så blir veldig glad for å høre at du liker det! :)))) Tusen takk for en utrolig bra tilbakemelding!! :)
jon b.

Sterk og fortellende bilde dette, Synes du får budskapet godt fram her siden blikket ditt er med på å vise at du har sagt eller gjort noe du angrer på.
Teknisk synes jeg både lys, skarphet og komp. sitter som det skal.
Mvh.
Jon
Per Morten B.

Dette likte jeg veldig godt. Tydelig budskap, men samtidig et veldig dekorativt bilde synes jeg. Mye pga.de duse mørke fargene...:-)
Helene A.

Tusen takk Jon og Per :) Blir så glad når jeg får så positive tilbakemeldinger! <3 :))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu