Fant ikke flere bilder i dette utvalget!
På rypejakt
På rypejakt i spektakulært landskap på Senja. Ikke ei rype å se..:-)
Vanskelig lys som gir utbrent himmel,men ble høvelig brukbart...
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon Ef-s 10-22
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647529} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.

Fint motiv med god fortelling. At høylysene er utbrente påpeker du selv. I tillegg vil jeg nevne at du med fordel kan lette opp skyggepartiene en god del. Ekstra oppletting på personen hadde vært et pluss. Ser det er tilstrekkelig tegning i ansiktet til at en oppletting ikke bare fører til en grå masse, men henter fram mye informasjon på en troverdig måte.
Mulig høylysene også kan berges delvis eller helt forutsatt at du har RAW-fila. I denne jpeg-fila er det lite å hente der.
Jan Inge K.

Hehe, denne glade amatøren har nok dessverre ikke avansert forbi jpg, så her er det neppe så mye å hente! :-) Jeg er enig angående oppletting på personen, men hvorfor skulle jeg gjort skyggepartiene lysere? De er jo tross alt nettopp det; skyggepartier.. Tror ellers jeg har mistet litt skarphet i fb.m. oppretting av bildet som i utgangspunktet var ganske skjevt, da det er tatt med selvutløser og kamera liggende litt på skjeive på en stein..:-)
Bjørnar P.

Jeg mener skyggepartiet tjener på å gjøres litt lysere. Det vil fortsatt være et skyggeparti, men med mer detaljgjengivelse enn nå. En smakssak, selvsagt. Hvilken skjerm du bruker vil også bety mye for hvordan du oppfatter skyggeparti. De fleste bærbare maskiner vil eksempelvis gjengi dem lysere dersom du ikke har skjermen i helt riktig vinkel.
Skarpheten vil påvirkes veldig lite av oppretting. Dersom du har mistet skarphet på nett sammenliknet med originalen i full størrelse, skyldes det manglende ekstra oppskarping etter nedskalering til web-størrelse. Veldig vanlig å se på foto.no.
Trond W.

Knallflott bilde! Storslått natur

Trond
oda w.

Utrolig flott bilde og natur!
Walter S.

Ikke ei rype å se, med det vi ser her er jo tross alt en fin trøst!
:o)

Dramatisk og flott natur med denne fjelltoppen som dominerende objekt og en frustrert rypejeger ved siden av.
;o)

For meg så er det motlyset og dens freidige "kjæling" med vegetasjonen på bakken foran som gir meg den opplevelsen jeg ser etter i bilder. Dét, og at fjelltoppen synes fra to sider, en skygge- og en sol-side, mens resten av fjell-landskapet i bakgrunnen er dekorasjon. Det at vi ser litt av bygda og veien langt der nede gir målestokk og øker dramatikken ennå et hakk.

Diagonalen jegeren står på gir dynamikk og lyset lokker frem en del gode farger. Akkurat her synes jeg ikke at det gjør så mye at skylaget på himmelen har blitt så lys.

Mvh,
Walter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu