ung hønsehauk + flukt
det er ganske surt i Telemark for tiden, men man må da ut litt allikevel.
liker rovfuglportter på snøkvister..
Utstyr
  • 5dmk3
  • ef 300 f2.8l isII usm
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_993497} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Erik E.

Nydelig bilde hva mer kan jeg si en at der et et blinkskudd. Fanger min oppmerksomhet da jeg lurer på hva rovfugl´n ser etter :-) bilde nr. 717975
jarl kjetil j.

Flotte bilder av unghauken i skikkelig vintervær dette Børre. Artig når de skriker slik som i orginalen. Litt trangt under men du har vel stjertfjærene akkurat med ;). Fluktbildet er veldig bra og fokus sitter som et skudd. Ser det er litt støy på vinge og den mørke delen av bakgrunnen, det er ikke værre enn at det går an å leve med men også mulig å bli kvitt mesteparten i redigering. Bra jobba i bua nok en gang!

jkj
Børre Ø.

Heisann,takker så mye, Kjetil:har ikke mer å gå på, verken på stjerten på den sittende eller over vingen på den flygende, dessverre. Ellers var lysforholdene så vanskelige at jeg måtte ha høy iso. Hilsen Børre.
Avsluttet .

Fine rovfuglfoto.Liker godt originalen og omgivelsene.
Bjørn Åge O.

Herlig tatt dette Børre av den flotte hønsehauken der jeg likte org veldig godt med det flotte miljøet og den flotte snøen som dekker det meste av gadden artig og se dette der den står og skriker på ett eller annet
Solvår B.

To flotte, skarpe bilder av hønsehauken - en fugl jeg aldri har sett live.
: ) Solvår
Risto Wilhelm H.

Virkelig et flott bilde av hauken i vintelige omgivelser,fin positur med det åpne nebbet.Hever seg godt over gjennomsnittet av haukebilder dette.V1.

/Risto
Børre Ø.

Takk for kommentarer, den sitter forøvrig og skriker til en annen unghauk som er like i nærheten.
Nils Christian S.

Orginalbildet imponerer meg stort her! Flott med haukeskriket, positur, miljø og gjengivelse!

Gratulerer ! Stå på!

Mvh
Nils Christian
Dag Tore ..

Hei! Meget imponerende rovfuglserie! Det som hever kvaliteten her,er det trolske vinterlige miljøet! Likte begge haukebildene,men fluktbilde er nokk selve "kronen på verket" Praktbilder du lever her;Godt jobbet Børre! God fotohelg / Dag T Silseth Lørneskog,
Børre Ø.

Takk for hyggelige kommentarer, Nils Christian og Dag Tore. God fotohelg tilbake. Selv har jeg en date med en gråspett i morra(forhåpentligvis).
Mvh Børre.
Svein R J.

To flotte bilder av unghauken i vintermiljø,send gjerne noe snø ned hit også ;)

Mvh Svein
Børre Ø.

Takk for kommentar. Skulle gjerne sendt noe snø til deg, Svein. Begynner å bli nok her i Telemark synes nå jeg..

Mvh Børre.
Esben R.

Stilig Børre! Nok en gang flott levert. God komp og skarphet. Som du sier måtte iso'n opp for å få gode lukkertider. Og da kan det bli noe støy. Det synes ikke jeg gjør noe på disse. Godt jobba. Likte orginalen veldig godt. Godt jobba!
mvh Esben
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu