Ensomhet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-11-23 10:48:36
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_652398} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Kjell F.

Kjempefin stemning....hvilken lukkertid brukte du?
Kristinn G.

Dette bildet er fint i utgangspunktet men her synes jeg vignettingen blir for utpreget.
Trygve B.

Detter er bilder som jeg liker så godt. Jeg løper gjerne etter slike motiver. Det er en fin stemning i bildet. Den slørete tåken gjør seg også så bra. Forgrunnen er bra, den bryter bildeflaten slik at bildet ikke blir kjedelig. Mvh Trygve
Berit A.

Enig med Trygve, dette ble bare lekkert med en nydelig stemning. Liker. :))
Solvår B.

Nydelig, melankolsk stemning. Et bilde etter min smak.
: ) Solvår
Inger Nævdal S.

Mer ensomt en dette blir kjedelig.Det er så stille og fredelig stemning at du tørr nesten ikke puste når du ser på det.Godt jobbet, liker det veldig GODT.
Mvh Inger
Kjartan N.

Enig, med de andre. Utrolig flott bilde!:-) mulig brygga heller bittelitt til høyre? Men mulig at den står litt skrått i forhold til horisonten?

Mvh,
Kjartan
Kirsten H.

Tusen takk alle sammen! Exif data er ISO 200, 28mm, f/4 og 1/400sek. Det var tåkedotter over vannet, derfor den uklare horisonten. Brygga er nok litt skjev, men det var en flytebrygge som jeg sto på selv. Det var umulig å finne punktet der den var helt i vater. Jeg kom til at det fikk være et lite irritasjonsmoment hos tilskueren.
Mona P.

Liker godt tåkebilder, Kirsten. Fin ro i dette bildet. Men kunne gjerne sett en versjon uten vignettering. :)

Mona
Jostein S.

Hei
Knakende bra Kirsten
At noe så ordinært kan bli så vakkert
Et av de beste motiv jeg har sett på lenge!
Jostein
Avsluttet .

Blir det ikke en snev av noe litt for beskyttende over dette bildet; badetrapp, overdimensjonerte fendere, eget "fyrtårn" og solide fortøyninger.
Fører overbeskyttelse til en følelse av ensomhet?
Kanskje? Kanskje ikke?
Jeg tror at den genuine følelsen av ensom, og den individuelle fordypningen rundt denne sinnstilstanden, krever fravær av slike sikkerhetsforanstaltninger.
Men jeg tar som regel feil.
Kanskje gjør jeg det i dette tilfellet også?
Skodden kommer og går, som den alltid gjør, så sånn sett blir bildet en bekreftelse på tingenses tilstand.
Kirsten H.

Takk til dere også,
Mona, Jostein og Ketil. Du gav meg noe å tenke på, Ketil. Følelsen av ensomhet fikk jeg på dette stedet som er forlatt for vinteren. Ingen båter, ingen som bader, og landskapet på den andre siden av fjorden har forsvunnet i tåka.
Avsluttet .

Det forstår jeg.
tom mamen b.

det ser ut som om det er et lysere loddrett parti i både høyre og venstre bildekant, likeså i toppen og faktisk også i bunnen når jeg ser godt etter (du ser at den nærmeste kanten av brygga er noe lysere enn lengre ute)- jeg tror kanskje det er det Kristinn sikter til?! jeg synes også den er noe sjenerende og ville ha forsøkt å gjøre noe med det - evt beskjære. jeg hadde sjekket originalopptaket for evt å finne ut om "feilen" ligger der. ellers så er det et ensomt motiv som jeg liker godt (og jeg tenker: om 6 måneder er plassen her full av unger som bader og stranda full av iskremspisende og solnytende mennesker.)
Kirsten H.

Jeg har lagt på litt hvit vignettering i ytterkantene på dette bildet. Jeg forstår at flere ikke liker det, men det er ikke noe "feil" med opptaket. Jeg har ikke noe bilde uten vignettering klart for å legge ut akkurat nå.
tom mamen b.

ok - da skjønner jeg :-)
(hadde vært veldig interessant å sett bildet uten vignetteringen - jeg tror det hadde blitt knallbra!, men det er bare min mening - og smak)
Kirsten H.

ok - ny versjon er lagt ut!
Hans-Jørgen H.

Flott og litt vemodig stemningsbilde fra Novemberfjorden.
Liker best enern.
Tyrin.
Avsluttet .

Så nydelig og poetisk Kirsten Vignettering kan være bra ..du kunne kanskje laget den litt mer usynlig bare.. skjønner du ville ha det her:)
God helg!
Hilsen Tove
tom mamen b.

for meg blir v2 perfekt, dette bilde kunne jeg vurdert på en stuevegg (effekter i bilder er helt ok hvis det tjener bildet, men en effekt må aldri brukes på et "mislykket" bilde i et forsøk på å redde det - det vil aldri lykkes! siden du gjerne vil ha vigneteringseffekten ville jeg heller ha forsøkt å duse/tone ut kanten av bildet)
Kristinn G.

Versjon 2 edr mye mer etter min smak.
Kanskje en versjon 3 med bitte bitte bitte liten vignetting (svart eller hvit) hadde v´rt enda bedre her er det bare ð præve.
Kristinn G.

Uff jeg skrev teksten med islandsk tastatur....

Ja ja da blir den bare enda mer eksotisk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu