Par søker høgare makter
Eit augeblikk ein dag i oktober.
Bildet inngår i albumet panorama -
Utstyr
  • Hasselblad Xpan
  • 45mm f4
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/15s
  • FilmtypeKodak Tri-x 400
  • Nei
  • AnnetScanna printet på ein gammal flatbed scanner. Følgjeleg har ein del nyansar i skuggepartia gått tapt. Biletet framstår heller ikkje så skarpt som det gjer på papir. Fokus ligg på paret.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Eirik H. U.


Det var ikke så lett å få øye på paret...
Mads R.

Rammen forstyrrer. Bildet mangler et holdepunkt.
Avsluttet .

Bra formidlet synes jeg.
MARTIN S.

Likte godt dette bildet.
Bjørn H.

Hei Eirik ..

Masse sjel og stemning..

Ville prøvd å fokusert tettere på disse to, for å visualisere tittelen på en sterkere måte...

De forsvinner litt for meg da ..

Bjørn :¤
Eirik H.

Ser poenget ditt Bjørn. Grunnen til at biletet er slik som det er har mest med opptakssituasjonen å gjere. Eg ville gjerne nærare, men eg kunne ikkje forstyrre paret foran meg. Litt respekt må ein jo vise. I staden brukte eg panorama-formatet til å vise den store og mektige kyrkja mot dei små menneska. Ideelt sett burde eg ha flytta meg litt til venstre, slik at begge to vart vist mot den kvite kyrkjeveggen.

Web-formatet er nok ikkje det beste for panoramabilete. På papirkopien, ca 40 cm brei, kjem paret ein del tydlegare fram.

Takk for kommentar.
Marcelo V.

Vel plassert par. Spennende format som inviterer til utforskning.
MV
Avsluttet .

etter å ha gått igjennom alle bildene dine må jeg nesten konkludere med at fotografi ikke er din greie. Dette bildet synes er horribelt rett og slett..

Jeg forstår ikke motivet i bildet eller hva du vil formidle. Paret du fabler om er ikke synlige i det hele tatt. De er dessuten usedvanlig venneløse.
Avsluttet .

'dette bildet synes jeg'', skulle det stå..
Eirik H.

Du må sjølvsagt ha dine meiningar om meg og mine bilete. At du ikkje forstår motivet eller kva eg vil formidle seier vel kanskje meir om deg enn biletet.

Paret er definitivt synleg, iallfall på ein normalt kalibrert skjerm. Om paret er vennelause eller ikkje er ikkje poenget med dette biletet.

Når du seier at ''fotografi ikke er din greie'' kan du vel kanskje forklare det? Eg er ein amatør, noko du tydlegvis også er, og prøver og feiler. Det er vel nettopp det som er meininga med å leggje ut bilete på foto.no. Om du ikkje forstår dette, så er det ditt problem.
Marcelo V.

Hei Kris jeg synes du skal være forsiktig med slike kommentarer: ''fotografi ikke er din greie''. Hsuk at man skal ikke kaste stein i et glasshus. Du kaller bildet til Eirik for horribelt, synes ordet passer ikke. Hva vil du kalle dette bildet: http://foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=79284
MV
Trond-Atle F.

Jeg synes heller ikke at dette er det beste bildet ditt, men jeg liker mange av de andre du har lagt ut, og synes absolutt at du gjør deg som fotograf! Om Kris er en bedre fotograf enn deg eller ikke, er det vel ikke særlig interessant å mene noe om, ettersom det vel er mer av en smakssak enn Kris klarer å innse, men jeg kan ihvertfall si at bildene dine faller i smak hos meg!

TAF :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu