Kamerapause
Utstyr
  • Panasonic LX7
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger103
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_653727} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kristinn G.

Du kan jo ikke behandle en pentax på denne måten
Kjartan N.

Pentax'n blir stelt og pusset på og er i gode hender! :) Men dette er omgivelser den er glad i, akkurat som eieren! ;)

Mvh,
Kjartan
Tone A.

Her reknar eg med at du har ramla i snøen mens du makrofotograferte.
ISO 1600, pluss 1 i eksponerinskomp og bl.4 gir meg tanken om makrofotografering. Lukkar tid på 1/100 gir jo eit mjuktona bilde.
Fint med den diagonale linjeføringa her kor du også får fram "Pentax" på den skarpe stroppa og med gode detaljar på fotoapparatet si bakside med snøen på.
Ser at objektivet har solblendaren på, som kan beskytta nede i snøen.
Det ser ut som nysnø med korn, flott lys og fotoapparatet gir kontrast med sine mørke tonar.
Godt at pentaxen ikkje fekk fuktskadar.
Sjølv var eg ute i snøvær med fotoapparat på stativ kor filla som skulle beskytta, fauk avgarde så kameraet hadde mykje snø på seg.
Men 7D-en tålde også det.
Godt at Pentaxen klarer seg i snøen så eigaren kan få nytte av den om den får litt snø.
Eit kreativt bilde som er flott eksponert.
:) Tone
Kjartan N.

Oi, det var en lang og flott tilbakemelding! Takker så mye! :) Akkurat innstillingene er jeg litt usikker på hvorfor iso står på 1600. Tipper at jeg har kommet borti noen knapper og fått en ny lysmåling i snøen siden den står på automatisk iso. Hadde akkurat tatt bilder av ungene i snøen med TAV på blender 3.2. Pluss 1 er pga. snøen. Ungene lurte fælt på om det var lurt av meg å legge den i snøen. :) Men ja solblenderen beskytter den, den var full av snø. Men har stått ute i krafig regnvær og det er verre enn litt snø. :) Hadde ikke gjort dette uten et værbeskyttet objektiv og kamera. Men jeg er ikke i tvil om at 7D tåler snø.

Mvh,
Kjartan
Geir K.

Hmm.! Her kom første tanken.. hvordan er det du behandler utstyret ditt mann. Slik kan du jo ikke gjøre. :-) Nå må du huske på at værbeskyttet kamera og objektiv ikke betyr at det er vanntett.

Geir
Kjartan N.

Ja har tenkt tanken! :-) Men dette gjøres ikke hver dag ;) Men har vært ute i kraftig regnvær utallige ganger og det fungerer like fint hver gang. Men bruker bare værtettet optikk da. Det hjelper lite med værtettet kamera hvis ikke optikken er det. Mine limited-objektiver brukes KUN innendørs og i godt vær! :-)

Mvh,
Kjartan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu