Driver
Utstyr
  • Canon 600D
  • Sigma 17-70 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_654223} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Fin komposisjon med fint lys og skygge og fine valører. Vakkert formidlet med en fin skarphet som viser vanndråpene på den vakre gjenstanden i forgrunnen med så fine former og også tynne striper i overflaten på den som viser bruk, og andre små detaljer. Det er fint med de forskjellige flatene med forskjellig tekstur i bakgrunnen :)
Det minner om et tannhjul, men jeg vet ikke hva det er, da det ikke har takker hele veien rundt. Men sammen med tittelen på bildet, forstår jeg at dette er noe som driver noe fremover. Og da tenker jeg på arbeid og fremgang, og bildet gir en positiv opplevelse og positive tanker :)
Mvh Liv
Avsluttet .

Et bilde som sammen med tittelen gjorde inntrykk. Bildet formidler også det med å ta pause fra arbeidet, i og med at "driveren" er i ro. Og det er viktig. Det har regnet(?) på det som ligner på et tannhjul, og da har det tatt en pause.
Harmoniskt bilde. Jeg assosierer også tittelen med at tiden driver i steden for å fly, og at man da tar det med ro.
Fint å se! :)
Mvh Liv
Avsluttet .

Jeg måtte tilbake og se på dette harmoniske bildet igjen som minner meg om opplevelsen fra dette bildet bilde nr. 712902 :)
Noen av vanndråpene ser ut til å nesten renne, men svært langsomt. Kanskje damper vanndråpene bort av varmen fra sola som vi ser speile seg i vanndråpene og lager så fint lys i bildet.
Mvh Liv
Solvår B.

Enkelt og flott. Vanndråpene og måten lyset faller på, gjør susen.
Jeg synes ikke den uskarpe øverste delen tilfører bildet noe, så jeg ville gjort et kraftig kutt oppe og et kutt på venstre side. Smak og behag.
: ) Solvår
Paal S.

Takk til Liv og Solvår!
"Driveren" er en propell som har drevet en ubåt stille gjennom vannet. I dypet ønsker de ikke å bli avslørt. Motor og propell er spesielt konstruert for å være stillegående. Ubåtpropeller har derfor langtrukne tupper og mange blad.
Liv du ser jo langt på vei hva det er.. Jeg er imponert.
mvh Paal:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu