Kongeørn
Utstyr
  • Canon Eos 3
  • EF 300 mm f 2,8 + 1,4 converter
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • FilmtypeE 100 VS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Ulf R.

Vakkert bilde! Fargene er nydelige, uskarpheten perfekt. Dette var bra jobbet. Nydelig fanget, ett bilde man kan fordype seg i!

/ulf
Stig B.

Flott bilde med fuglen i rett miljø, til og med med en rev til middag. Flott bakgrunn, som også viser naturlig miljø. Skarphet og komposisjon ikke noe å utsette på. Vet at dette er ''konstruktiv kritikk'' dagen men kan ikke gjøre annet enn å nyte dette.
Mvh Stig
Roy M.

Flott bilde Rolf! Kunne tenkt meg litt beskjæring i øvre kant, men er ikke helt sikker. Det er vel ikke tatt i år vel?
Mvh, Roy
Leif Y. C.

Naturfoto av høy klasse. Rent estetisk kunne man vel tenkt seg byttet (åtet) fristilt fra lyngtustene, men det er bokstavelig talt flisespikkeri. Fin bakgrunn som antyder skogsmiljøet.
Finn M.

Enig med de foran. Dette var bra. Et naturbilde av høy kvalitet. Eneste jeg stusser på er hva det lyse feltet under stjerten på ørna kan være.

mvh Finn
frode e.

Dette er et bildet helt i min smak. Kanon ørnebilde.Ikke mye å sette fingeren på her. GULL, fra meg.
Bjørn H.

Høy klasse .. et supert bilde som krever en tålmodig, smidig og en flink fotograf ..

...Konge bra ...hehehe :)

Bjørn
Rolf S.

Hei alle sammen og takk for kommentarene , til Roy M. bildet er tatt i år men sist vinter, men det er nok ikke så lenge til før jeg begynner å legge ut noen godbiter på foringsplassen.
Til Finn M. det lyse feltet under halen er ett berg med is på.
Mvh Rolf
Jóhann Á.

Hei Rolf!
Kontrollerte forhold? Uansett et bilde det er voldsom klasse over. Øyeblikket, fokus, lys. Kunne kanskje hatt litt mere plass bakom fuglen. Men bevares, dette er flott. Utrolig flott!!
Rolf S.

Til Johan A. , Slike bilder greier en ikke å ta uten bruk av kamuflasjehytte og ett åte, om dette er kontrollerte forhold så mener ikke jeg det , jeg har sittet og ventet i mange timer og dager for å få dette bilde , jeg har jo ikke kontroll på når det passer for ørnen og komme ned på.
Mvh Rolf
Paul K.

Har sittet og studert dette bildet en stund. Ikke mye å utsette her. Bakgrunnen er akkurat passe uskarp. Forgrunnen blir meget bra fremhevet samtidig som man kan skimte hva bakgrunnen består av.

Forgrunnen er også skarp og klar med god metning i fargene. Liker måten reven lager ''kontrast'' i fargesammensetningen og matcher ørnens halefjær.

Er ikke helt sikker på om jeg ville fjernet de øverste barnålene nede i venstre hjørne. Det er også to lyse prikker rett over revens pels som trekker til seg oppmerksomhet (etter at jeg ble oppmerksom på dem). Men for all del, det blir flisespikkerier.
Svein B.

Absolutt et toppbilde dette her!! Har startet et lite prosjekt for å prøve meg på kongeørna i vinter selv, og dette bildet inspirerer virkelig!! Har ikke noe å sette fingeren på her, uansett hvor konstruktiv jeg prøver å være.

mvh
Svein B
Avsluttet .

Dette er så og si perfekt
Jan W.

Et mektig bilde som jeg gjerne hadde sett i en litt større versjon.

Jan
Niclas F.

Ett fin åtelfoto!
Här finns både en dynamik och spänning som fotografen absolut förmedlar till oss betr..
Minus ger jag för riset i nederkant och den lite för ljusa stenen i högerkant eftersom dessa inte lyfter eller tillför bilden ngr positiva element (tycker jag).
fler + än - i alla fall!
Mvh Niclas.
Avsluttet .

Her har du lurt selveste gammelørna !

Når kongeørna får islett i fjærprakten av samme farge som det gamle havørner har, kan vi konstatere at den er minst 6 år og forplantningsdyktig.

Noe trangt til høyre, litt utbrent i nakken og et stort pluss for en fabelaktig flott bakgrunn.

Vh Åsmund
Avsluttet .

En härlig bild på kungsörn där bakgrunden ger en känsla av vildmark, en bild som tilltalar och inspirerar mig mycket. Grattis till en flotte bilde på örn.

Mvh
Lars-Göran


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu