Blåmeisa mi
Fortsetter med bilder fra hagen, har nesten hele meiseslekta på besøk, + Fuglekonge, Grønnfink, Gjerdesmett og Dompapp. Med litt tålmodighet får jeg nok både flere og bedre bilder av disse. På lørdag får jeg min 100-300 zoom, gleder meg!!! Skal bli artig å ta med slr igjen, selv om det er ''gammeldags film''.
Bildet inngår i albumet Mine hage-fugler - Fugler tatt opp i hagen, ved foringsplassen, på verandaen, kort sagt; der de måtte stå stille lenge nok til å bli fotografert
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-10-30 15:41:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-10-30 17:05:28
    Versjon #3
Utstyr
  • FujiFilm Finepix S304
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeDigital ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger358
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65833} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Steinulf L.

Bra dette. Litt komprimeringsstøy i bakgrunnen. Bra jobbet.
Jon Fredrik S.

Bildet mangler skarphet, og det er fryktelig mye støy i bildet. Synes fargene er best på versjon #1.

Skal bli spennende å se hva du får til med nytt objektiv!

Mvh JFS
Inger-Lise S.

Hei Stig! En søt liten tass dette,med fin bakgrunn,men du har tatt skarpere før ,tror jeg...Vennlig hilsen Inger-Lise
Inger Anne Maritsdotter V.

Fin positur og farger,litt synd med bakgrunnstøyen her,som Steinulf nevnte. Grattis på lørdag med nytt objektiv da;-)er det til det filmbaserte speilrefleks,en?(har selv Nikon F55,kjøpte 70-300mm sigma macro i sommer) Kos deg med foto-gleden;)
mvh Inger Anne
Nils B.

Gleder meg på dine vegne.
Dette bildet faller igjennom p.g.a b.la skarpheten og kontrastene. Skriver dette fordi jeg er helt sikker på at du tåler det og at jeg vet hvor stor glede du har av fotograferingen. Så derfor: fortsett å bli kjent med pippene rundt om i hagen og nærområdet. Bruk mye tid sammen, og for all del ha med kamera. Gleder meg enda en gang på dine vegne, men husk stativ. (snakker av erfaring)
mvh Nils
Stig B.

Takk for kommentarer. Jeg tåler meget godt kritiske kommentarer, det er det som kan gi meg både info og puff videre. Det viktigste for meg med fotografering er at det må være en overskuddsaktivitet, dvs noe som er artig å gjøre, lystbetont. At det er noe å strekke seg etter gjør det for meg bare mer interessant. Synes det har begynt å bli artig igjen, etter å ha latt utstyret støve ned i 20 år. Jeg må bare venne meg til en ting; ta med stativet.
Stig
Thomas B.

Dårlig skarphet og dårlig bakgrunn, selv om begge deler er bedre enn på de forrige. Det går fremover. Men på tide du begynner å bruke slr igjen. Jeg blir med på en fugleøkt idag hvis vi får kamera mitt og objektivet ditt idag;-)
Svein B.

Synes resultatene dine bedrer seg, og det går rette vegen. Jeg tror du får glede av den nye zoomen til denne type fotografering, og som du selv sier; bruk stativ! Støtter for øvrig NBH sine kommentarer til bildet.

Lykke til!

mvh
Svein B
Hans Olav S.

Hei Stig

Fin fugle positur igjen. Men ser at du fortsatt sliter med kornete utsnitt av bilder tatt på avstand. Dette virket også noe uskarpt.

Stå på, og gratulerer med det nye objektivet du får snart.

MVH
Hans Olav
Fred S.

Ikke all som har sin egen blåmeis ! Teknisk ikke helt 100%, men pent komponert.
vh fred
Stig B.

Takk for ytterligere kommentarer. Har nå fått min 100-300. Håper å få tatt en del bilder med den. Jeg må slåss med sønnen min, som vil låne den til sin nyervervede 300D. Jeg blir nå filmbasert, så det tar en del lengre tid før jeg har bilder :(.
Stig
Espen L.

Flott fugl, men litt uskarp og litt ''liten'' i forhold til bildet. Det retter seg nok når du får 300mm objektivet i hus. Ellers likte jeg ideen/temaet du har valgt med fugler i hagen...jeg er allerede i gang med å snekre fuglebrett.
Bjørn H.

Hei Stig ...

V3 er et flott bilde .. vakker komp .. og en nydelig fugl ..

Ser at det er litt ullent, men pytt pytt..

Et flott bilde jo ...

Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu