Isblått
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65967} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Jóhann Á.
Hei Fred!
Likte ikke helt de mørke områdene i hjørnene. Syns de gjør at man mister litt blikket fra gresstua. Da blir jeg fryktelig fristet til å lage et utsnitt uten de områdene, med den linjeføringen som er i bildet. Disse ender oppe i tua. Da blir bildet riktig nok litt ''high key'', men for min del blir det bedre.
Noe annet er den fantastiske blåtonen. Veldig fine sjatteringer i hele bildet. Du har blitt god på blått, du Fred, de er helt sikkert!!!
Inger Anne Maritsdotter V.
Likte best nederste del av bildet der dei vakre blåtonane låg,øverst var det litt ''rot'' og litt blasst.
Avsluttet .
Blir litt usikker på hva du vil her. Fint med variasjoner i blått, men her synes jeg ikke jeg finner den ''røde'' tråden.

Her kunne du med fordel latt bildet gå fra mørkere til lysere fra bunnen av bildet og opp. Da passer ikke den mørkeblå delen oppe i høyre hjørne. (det var ment som en alternativ løsning og ikke noe annet). Desuten tar den oppmerksomheten bort fra grastua.

Så for meg funker ikke kompen helt denne gang Fred. Men variasjoner i blått har du her og det i seg selv er pent å beskue.

Vh Svenn
Stig B.
Som rent fargespill og mønster er det en god komposisjon som følger ''S'''en inn i bildet, og med fint avstemte blåtoner. I og med at jeg ser hva forgrunnen er, is, kunne jeg også ønske meg større dybdeskarphet i bildet.
Mvh Stig
Hans-Einar O.
Liker linjeføringen og S- formen, men blir ikke helt fortrolig med de store kontrastene i bildet. Tror kanskje jeg ville ha kuttet litt under eller like over tua, slik at det mørke hjørnet øverst til venstre fjernes.
Muligens bør vel tua være med som et punkt som s-en ledes opp mot. Fine blåtoner! Er det så kaldt allerede oppe hos deg?
mvh Hans
monica p.
Hallo Fred
Likte også bildet veldig godt, men jeg ville unngått gresstua, kontrastene synes jeg er helt ok.
Mvh Monica:o)
Fred S.
Takk for veldig fine og konstruktive kommentarer. Synes din var aller best, Svenn, egentlig så blir vel ikke dette mer enn det du så presist sier, ''variasjoner i blått''. Bildet blir også litt tungt på venstre side av de mørke hjørnene, som du antyder, Johann. Først og fremst mangler vel bildet temmelig mye ''nerve'' og spenning, selv om det er pent og blått.
vh fred
Avsluttet .
Synes grassrota skaper en balanse i bildet.
I alt et veldig godt bilde
Hans Olav S.
Fine blåtoner her, men blir ikke helt fortrolig med komposisjonen og de lyse feltene.

Og den gresstua øverst til høyre virker forstyrrende på meg.

MVH
Hans Olav
Tom A. T.
Etter min mening må gresstua være med, det er den som er selve holdepunktet i linjeføringen. Hvis jeg måtte beskjære noe her ville jeg tatt vekk mesteparten av det mørke partiet i bildets nedre del. Det ville gjort hele presentasjonen ''lettere til sinns'' Blåtonene er som vanlig vel i varetatt.
mvh Tom T
Marianne M.
Heia Fred.

Helt enig med Tom A om gresstua. Grassrota er kjekk å ha med vet du....Ellers er det en flott S-kurve i bildet ditt,og selvfølgelige fine Fred-blåfarger! En liten beskjæring i bunnen hadde sikkert ikke vært av veien.
Liker dine variasjoner i blått!
Ha en god helg!
Mvh Marianne
Marit E.
Jeg liker linjeføringen i bildet ditt, Fred. Derfor mener jeg også at gresstusten er helt nødvendig å ha med.
Litt beskjæring i bunn hadde nok gjort seg.
Nydelige blåfarger, selv om de lyse er litt for lyse, synes jeg.
mvh Marit
Fred S.
Takk, takk. Før jeg tar helg må jeg vel bare si at gresstusten har jeg overhodet ikke vært i tvil om, den er jo eneste ''referansen'' til noe som helst i bildet. Men når det gjelder blåtonene er jeg mottakelig for hva som helst.
vh fred
stian w.
flått!
Helene E.
Jeg måtte studere bildet ditt litt for å få ''tak på dette''. Minnet meg først om et forblåst landskap med sine spesielle og særegne treklynger. Ser imidlertid nå at det er en grastust. Syns den er viktig for min opplevelse av bildet isammen med linjene og fargene i bildet. Jeg liker bildet veldig godt. Men som nevnt er det for lyse partier i bildet.
Helene
Bjørn H.
Hei Fred ...

Liker bildet på mange måter...

Syns linjene og dybden er bra, samt blåtoningen din..

Det er tre ting jeg henger meg litt opp i ..

Tror først jeg syns du bruker for mye kontrast -

Kunne kappet en tanke i toppen -

Litt tungt og mørkt i nederste del av bilde -


God lørdagskvæll ..

Bjørn :¤
Nils L.
Virkelig isblått. Halvabstrakt, fine kurver. Litt kaldt.
Mvh Nils :-)
Tom E. F.
Enig i at kurvene er fine, Fred! Blått er fortsatt flott!
Ellers ble bildet av en eller annen grunn litt ''urolig'' for meg, kanskje litt mange detaljer/ flater å forholde seg til.
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu