Tyrefekting II
He, he - ikke helt Ernst Haas, men jeg synes dette ble bedre enn de nesten skarpe bildene fra tyrefektingen.

Jeg får vel forte meg å legge til at IXUSet gjorde jobben alene - jeg planla ikke å ta uskarpe bilder denne gangen. Det ble bare uskarpt da solen gikk ned. Mitt bidrag her er at jeg ikke slettet bildet og klippet vekk matadoren (som manglet en halv fot på orginalen hvis jeg ikke husker helt feil). Det er jo litt det også. :-)
Bildet inngår i albumet Tyrefekting - Merida, Mexico
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-13 03:16:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-11-13 03:17:11
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger295
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66254} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Frode Smelror H.
Morsomt. Greit med uskarpt bilete, det går gjerne fort føre seg i tyrefekting, gjev litt inntrykk av fart. Beskjeringa og komposisjonen er flott, det er det som gjer bilete. Trur sjølv eg hadde sletta eit slikt bilete, men du har gjort noko sjåverdig ut av det. Kan hende litt justering i levels el curves hadde hatt positiv effekt ? Med litt arbeid i photoshop med td. blur, skal du sjå at du i tillegg får eit flott abstrakt :-)
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Caroline !
Dette blei eit meir spennende bilde, utsnitt, der ein i tillegg kan assosiere litt , om kva ein ser, og ikkje ser bl.a., så det var bra du ikkje sletta det. Har ellers ikkje noko ''forhold'' til tyrefekting , det er ikkje noko som hverken fenger eller interesserer meg,noko særlig,men når det er sagt så likte eg begge dine versjoner;sammen;det skal bli spennende å sjå fortsettelsen;)
mvh Inger Anne
Hans Petter G.
Fine farger, bra bakgrunn. Jeg er enig med FSH i at utsnittet er bra.
Hans Olav S.
Hei Caroline

Jeg skal droppe foredragene denne gangen, og bare kommentere bildet. (Ble du lettet nå?)

Dette bildet var litt mere heftig ja. Her ser en at oksen er i bevegelse. Synd at oksen ikke spiddet matadoren på hornene sine. Det hadde vært noe å vist frem.

Fint utsnitt her. Jeg er ikke i stand til å se hvor mange bein matadoren eventuellt har på dette bildet, da han er en smule utydelig. Men det går sikkert bra.

Når du er ferdig med tyrefekting serien din, så kan du jo alltids lage en fotomontasje med fargene fra tyrefekting kampene ;)

MVH
Hans Olav
Fred S.
Ikke helt Haas, nei, men adskillig nærmere denne gangen.
vh fred
Avsluttet .
God fortelling med alle elementer som skal til for å gi rom for fantasien. Uskarpheten kler fotografiet godt

-k
Marit E.
Jeg likte også uskarpheten i dette bildet. Gir rom for fantasier både for motstandere og tilhengere av tyrefekting.
Fine farger var det også.
mvh Marit
Inger-Lise S.
Hei! Jeg syns dette var bedre enn ditt forrige,enda det første var flott! Her er bildet ''annerledes'' i positiv mening! Mer spennende.
Her er det fart! Bra du ikke tok hensyn til at kamera gikkk sine egne veger! :-) Ja,dette var fint! mvh Inger-Lise
Tom D.
Fart, liv og spenning ! Likte dette.
(Så får det heller være at oksen har tre sett med horn ;)
Mvh Tom
Avsluttet .
Dette er en Sigrun Berg-elev som litt uforsiktig har forvillet seg inn på arenaen. Det er ikke rare forspranget hun har til stuten. Bildet finnes i flere varianter, bl.a. hugget i sten i en hule i Altamira. Flott, Caroline!
Bjørn H.
Denne syns jeg var spennende ..

fint driv og passe bevegelsesuskarphet her..

fint snitt og et kult,visuelt bilde..Caroline..

Bjørn :¤
Caroline M. S.
*ler seg fillete* - Ha, ha, ha - Sigrun Berg-elev. Den var god Toralf! Glad for at du synes det ligner på hulemaleri. Jippi - det er jo hulemaleriku dette var det første jeg tenkte da jeg så bildet. :-)

Inger Anne og Marit - fint at dere synes man kan assosiere/fantasere rundt bildet. Det er slike bilder jeg liker best, men synes stort sett at jeg ikke får til å ta bilder som kan sette fantasien i sving hos folk. Ble glad og smigret nå. :-)

Hans Olav - Jeg liker å diskutere og jeg synes det er max at du tok deg bryet med å holde foredrag, som du kaller det! :-) Jeg synes det ville vært mye kjedeligere her om vi kun skulle taste om blenderåpninger, lukkertider, PS-triks og slikt.

Frode - he, he - jeg tror jeg må sette meg selv på grøtrasjon og spare til bedre kamera før jeg investerer i PS. For meg fortoner det seg som latterlig å ha et billedbehandlingsprogram som koster mer enn selve kameraet. Og før jeg kjøper et bedre kamera bør jeg vel helst bli en bedre fotograf.

... og alle dere andre - tusen takk for fine kommentarer fra dere også. Jeg synes vel egentlig det er ganske stillestående dette bildet også, men ble som nevnt begeistret fordi tyren lignet på en hulemaleriokse. :-)
Caroline M. S.
Siden sist har jeg kjøpt PS Elements (og trenger fortsatt ikke spise grøt *SS*) og har nå lagt ut to nye versjoner etter tips fra Frode. Takk Frode! :-)

v2 synes jeg ikke ble noe fin i det hele tatt og har kun lagt ut den som demo - har endret levels og farge.

På v3 har jeg brukt filteret Motion blur og endret farge. Det ble litt OK synes jeg, og det var i det minste morsomt å holde på med. Men selv liker jeg fortsatt v1 best. :-)
Tom D.
Min mening er at v2 ble hakket bedre enn v1 - litt friskere, litt skarpere (eller mindre uskarpt).
v3 ? - Vel, forestiller meg at det å se på tyrefekting gjennom bunnen på en colaflaske blir omtrent slik ;)
Rune T.
V1 er best. Det er det som er så morsomt med å fotografere når du ikke ''har full kontroll'', du vet aldri hva du får....

Delingen av hovedelementene i bildet er det som gjør det annerledes og til det absolutt beste av dine tyrefekterbilder.

Mvh

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu