Ved dagens slutt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Inger-Lise S.

Hei! Her har du fine farger og lys i bildet ditt og et bra motiv. På min skjerm er det desverre veldig mye ''artefakter'' på himmelen,så jeg lurer på om du har behandlet bildet for hardt...Men flott ellers,da! :-) hilsen Inger-Lise
Eliza A.

Helt nydelige og varme farger!!


Eliza
Avsluttet .

Ja her tørr jeg ikke kommentere horisonten din for jeg ble veldig usikker på om den var skjev. Sett i forhold til trærne og bakken i forgrunnen ser den rett ut, men i forhold til skyene og bakken i bakgrunnen ble jeg mer usikker.

Ellers et godt stemningsbilde fra deg. Himmeln var veldig spesiell mtp på farge, men noen ganger overasker naturen oss. BRA !!!!

Vh Svenn
Stig B.

Fint fargespill i himmelen, passer bra med siluett-forgrunn. Flatebruken er bra. Busken til venstre balanserer delvis trærne på høyre side, men passer også godt inn i en diagonalkomposisjon med tretoppene.
Mvh Stig
Avsluttet .

God og kald kveldsstemning
Inger Anne Maritsdotter V.

Skikkelig flott stemningsbilde,så ut for meg også at horisonten kanskje var skeiv? men kan ta feil;) bra komp. og farger her;)
vh IAV
Mike T.

Hei Turid og alle sammen,
tilslutter meg ubetinget alle positive kommentarer, blir helt deppa at vi har så elendig vær, nå hvor jeg - inspirert av slike bilder - har funnet fram stativet.
Et spørsmål til de kundige: Hva mener dere med horisont? For meg er det ingen horisont på dette bilde, og da kan den jo ikke være skeiv, eller?! Jeg får ikke inntrykk av at noe er skeiv her.
Kan noen forklare til en stakkers nordtysker som har en helt annen oppfatning av horisont enn dere fjellfolkene hva som eventuelt ikke er vannrett her og hvorfor?
Så undrende
hilsen Mike
Hans Olav S.

Herlige fargetoner og bra komposisjon. Savner kanskje litt mere skarphet på trærne i forgrunnen.

Fin steming.

MVH
Hans Olav
Inger-Lise S.

Hei! Jeg kan hekler ikke se at dette bildet er skjevt,eller har såkalt skjev horisont. Vennlig hilsen Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu