Electric Blue
Kafetilbudet i utkantnorge - her representert ved et sted i Lofoten - er ikke like bra overalt. Her var det definitivt stengt !
Utstyr
  • Canon Powershot G3
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Filmtypeiso50
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eirik H.

Kjempebilete! Decisive moment.
Steinulf L.

Talende! Meget bra.
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var eit kjempefint motiv,rent bortsett fra den røde jakka til kvinnen som tar bittelitt fokus bort fra selve motivet,ellers meget BRA!God komposisjon!
mvh IAV
Venche J.

Huff, dette minner meg om at forfallet i utkant-Norge er aksellererende. Det var sikkert et elektrisk sted i sin tid.

Et riktig så talende bilde.

Wenche.
Hans Olav S.

Fin komposisjon. Får noen kitsch assosiasjoner her,

Bra utrykk. Alt skal jo sentraliserer nå for tiden. De vil legge ned hele ''utkant norge'' (les: alle steder med frisk luft og fin natur) , dessverre.

MVH
Hans Olav
Kurt S.

Takk for kommentarer. Når man skal være ærlig så skjer det jo positive ting i distriktene også. Jeg mener det er ikke bare forfall og elendighet, men at dagens utvikling ikke går i distriktenes favør er nok ikke til å komme bort fra. I min opprinnelige hjemkommune i Lofoten legges det ned skoler, postkontorer, banker etc og folketallet synker jevnt og trutt.
Var forøvrig litt usikker på hvordan den røde jakken ville passe inn i bildet her, men det var litt kaldt så ville ikke be henne ta den av seg -:)
mvh Kurt.
Inger-Lise S.

Hei Talende og tankevekkende bilde! Fin positur på kvinnen her,-hun snakker nærmest med kroppen.
Jeg syns absolutt at det passet med rødt her i mot det grønne og grå,og hvite,og det kommer fra ei som attpåtil ikke er glad i rødt! :-) Kvinnens betraktning av ''forfallet'' gjør henne vel til en viktig del av bildet.Fint dette!
Hilsen Inger-Lise
Georg K.

Great eye - great idea - That's what I like with this kind of documentary - it sharpened the view for the small things , for the signs - it is a active reflection of thoughts, emotions and engagement.
The red of the jumper / jacket is an ideal contra-point in the picture - the others colours are very suitable in order to transport the main impression of the picture.
I'm not 100 % sure if the crop at the right side is the best one, I actually believe it should have been wider - instead of even more crop.
But the picture is a good one - I like the atmosphere, the colouring and the fact that the whole area of the photo is really used.
Good eye - good shot - good idea
Kurt S.

Inger-Lise og Georg. Tusen takk for flotte kommentarer.
mvh Kurt
Nils L.

Dette hadde jeg virkelig sansen for. Rått og direkte, samtidig bra både komposisjons og innholdsmessig.
Dama på trappa blir prikken over i'en....
Det eneste som måtte være av pirk er at høyre sides avsluttning kanskje virker litt tilfeldig.
Mvh Nils :-)
Bjørn H.

Hei Kurt ..

Joda dette liker jeg bare kjempegodt --

En utrolig stemning med denne kona som glaner på veggen med denne teksten ..

Fine kontraster på fargene ..

Kunne kanskje tenkt litt bedre avslutning på høyre side..men dette er kun pirk ..

Bra :¤

Bjørn -
Tom D.

Her er kroken satt på døren, ja !
Veldig bra dokumentar, Kurt.
Mvh Tom
Avsluttet .

Den røde jakken bryter fint med den litt grå (ikke kjedelige) stemningen i bildet. Ville hatt litt mer luft på høyre side. Ellers funker utsnittet bra. BRA !!!

VH Svenn
Mike T.

Hei Kurt,
realisme pur. Dette har jeg sans for! Har faktisk kikket i dag på et beslektet motiv her på bygda, som jeg håper å kunne presentere her en dag.
Meg plager den røde jakken heller ikke, selv om damens holdning sier sitt uten behov for ekstra fokus. Men jeg er meget enig med Svenn angående luft.
Hilsen Mike
Caroline M. S.

Herlig bilde! Veldig bra! Nesten surrealistisk for meg som ikke har vært i utkant-Norge og sett nedlagte cafeer, men med det cafe-navnet til et bygg som sikkert ikke var særlig cafe med c-aktig (eller electric blue) i utgangspunktet, har vel motivet alltid vært surrealistisk.

Den eldre damen i rød jakke og måten hun kikker på cafe-navnet på passer perfekt. Det blir sikkert å dra det litt langt, men bildet får meg til å tenke på noe gammelt som har holdt seg godt (damen) og noe ganske nyere som ser gammelt ut og har holdt seg dårlig (cafeen). Og da kan man jo kanskje tenke på om alt er liv laga og i det hele tatt burde prøves i alle deler av landet.

Synd at du ikke har fått med hele vinduskarmen til høyre - ellers ville dette vært et perfekt bilde i mine øyne. :-)
Ishi K.

veldig bra motiv og bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu