Snart tildekt.
Bilde er tatt ved Prestvannet.
Som dere ser er det snart tildekt av is å sne.
Bildet inngår i albumet Natur -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D-100
  • Nikon AF-NIKKOR 28-105/3.5-4.5D IF
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetHar brukt stativ, justert litt på fargen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger160
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nils B.

Fint å se at du har fått regnet i frosset form. Her er det bare fryd og gammen så lenge den kommer ferdig måka. Greit bilde men det heller litt mot venstre.
mvh Nils
Tom R.

Hei Nils, og takk for kommentaren.
Bilde heller ikke mot venstre, det er bare vannkanten på den andre siden som går litt utover, så det kan nok virke sånt.

Tom:)
Stig B.

Ser ut som en gråværsdag. Dette gir lite kontrast og spenst til bildet. Som fortelling i en prosess som leder fram til knall vinter er det ok. Som selvstendig bilde synes jeg det blir for flatt lys.
Mvh Stig
Inger-Lise S.

Ja,jeg er ikke enig her! Jeg syns man kan få riktig så fine bilder til og med i uvær.Her er det en dag med fine skyer og lyset som kommer inn fra høyre gjør sitt her! Og forgrunnen,både med den lille busken og ikke minst snøen som ligger flekkvis i sanden,syns jeg er både delikat og vakker. Jeg syns bildet ditt var annerledes på en positiv måte,og at du har sett et godt motiv på en dag som kanskje ikke var den beste i utgangspunktet.Det gjorde du noe med! :-)
Hilsen Inger-Lise
Tom R.

Takk Inger-Lise, gode ord fra deg.

Tom:)
Eirik H.

Synest dette er flott lys eg. Det er jo dette ettermiddags/morgonlyset landskapsfotografar søker. Bra teknisk, sjølv om motivet ikkje gjer det heilt store for meg. Flott bilete uansett.
Tore Johan V.

Jeg liker godt bildene dine Tom. Prestvannet er ett takknemlig sted for naturfotografer. Lett tilgjengelig og med stort fugleliv. Får vel ta meg en tur oppover snart.

-TV
Torgeir S.

Jeg synes dette var et nydelig fint vinterstemningsbilde!

Mvh. Torgeir
Ketil K.

Absolutt pent, med fine fargetoner i lyse partier. Men synes vel dette roper etter mer vidvinkel. 28mm tilsvarer vel her 42mm film - og da mister du fort litt dynamikk og schwung/innhold på bilder som dette.

Deler av bildet er litt mørkt på min skjerm, samtidig med noe tendens mot utbrent himmel til høyre. For begge deler ville jeg benyttet layermasking i PS til henholdsvis letting og demping av lyset i de områdene.
Bjørn H.

Fint bilde dette ... rolig og behagelig naturskildring ..

Er nok desverre enig med Nils om at det heller mot venstre ..

Men et sart og flott bilde, uansett Tom ..

Bjørn :¤

Fredhammer E.

Et virkelig fint komponert bilde. Fin dybdeskarphet
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu