Suits in the City
Jeg tillater meg å legge inn denne (versjon 3 av det forrige bildet jeg la inn) fordi så få så det og det egentlig er blitt et annet bilde. Det er et bilde jeg har tro på, men trenger litt objektiv kritikk. Tenkt 1,5 meter bredt på lerret.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Arild S.

Ja, det begynner å bli litt spennende nå. Et godt hakk bedre enn første versjon.

Den røde hånda som ligger på låret til fyren i midten ble litt dominerende, og personene som er kopiert ned fra venstre øvre hjørne er litt for kopiert.. men ellers har jeg ingen umiddelbare negative reaksjoner.

Vanskelig å gi noen råd ellers. Du får bare fortsette med ditt eksperiment.. og vise oss resultatet når du føler at det sitter hos deg.

Fin vrimmel.

:) Arild
Inger Anne Maritsdotter V.

Fikk litt assosiasjoner med ''Wall Street'' her;)
Bjørn J.

Jeg synes det fungerer meget godt, og tror det vil passe bra på et stort lerret. AS sa ''fin vrimmel'', det var en god beskrivelse. Bra teknisk utført montasje.
Caroline L.

Som du vet så er denne vesjonen den jei likte best :)
Må bare si det igen.. kanon bra

Caroline
Eirik H.

Einig med AS i at dette var ei klar forbetring i forhold til versjon 1. Til dels einig ang. dei raude hendene, men dei må du ikkje dempe for mykje. Av ein eller anna grunn framstår dei som viktige for biletet.

Eg saknar ein sterk farge på nedre halvdel av høgresida. Gult, raudt eller lilla; det spelar inga rolle. Etter å ha sett på biletet ei stund blir eg sittande att med eit inntrykk av at den nemnte delen blir litt tom i forhold til dei andre.

Trur dette blir svært bra i stort format! :)
Tom B.

Takk. Dere er flinke til å hjelpe :D
TomB.
Rolf S.

Tja, litt av en oppgave du gir oss her. Jeg synes ikke det er enkelt å si noe vettug om det.
Sliter litt med mine følelser.
Som andre får også jeg umiddelbart en følelse av travle forretningsmennesker. En hektisk, kaotisk børsdag ?
Rent teknisk sjeneres jeg litt av at det blir for mange knallrøde hender som tar for mye oppmerksomhet, samt at det blir litt for mange like lilla slips oppe til venstre.
Men et spennede bilde som jeg nok tror kan gjøre seg i stort format.
Tommy R.

Må sees i fullskjermvisning. Den hvite ramma tar ganske mye knekken på ''trøkket'' i fargene på bildet. Ramme blir overflødig etter mitt skjønn fordi bildetuttrykket later heller ikke til å ha noen avgrensning. Blir litt selvmotsigende. Dersom du vil ha det så stort, skal det henge i et lite eller stort rom, lysforhold etc. Tror det vil gjøre seg i et større ikke altfor lyst rom. Dette bildet vil gi god effekt allerede fra 70x50. Hva må du ut med for slikt?
John G.

Enig med Rolf, og ikke enig med Eirik!
Enig i at det blir vel mye slips oppe til venstre, og uenig at det mangler en sterk farge - i en eller annen form - nede til høyre. Jeg synes nemlig ikke det er nødvendig å ''spre'' fargeklattene jevnt utover. Det skal være litt usynkront...
Ellers kan - etter mitt syn - de ''verste'' orange hendene dempes en smule. ikke mye, men litt.
Tøft bilde. Håper jeg får mulighet til å overvære utstillingen. Hva med litt forhåndsreklame, Tom? Hvor blir det denne gang? Ikke i England, igjen, vel???
John :-)
Carsten A.

Avgjort noe her, og det er svært bra - samt originalt.

Jeg ville ha løftet det generelle nivået ganskel lite, og så må 3 røde hender (2 til venstre, 1 oppe til høyre) med stikkende rød farge dempes noe (metning og eller nivå), det samme, men ikke i samme frad, gjelder en lilla hånd. Etter dette blir det en ener i mine øyne!
MVH CA
Tom B.

Takk skal dere ha. Nyttig.
De fleste av de lilla slipsene forsvant rett etter at jeg la det ut, og jeg er enig i at de røde hendene må dempes litt. Jeg har problemer med å se at det savnes elementer nede til høyre, men kanskje etter en tid. Nå skal det få ligge i ''til modning'' folderen en stund så får vi se.
Med unntak av en juleutstilling/opphørssalg på Røed Gård Jeløya (du har sett det meste før John, men hyggelig om du to en tur likevel), har jeg ikke planlagt noe på et års tid. Jeg skal bruke litt tid på å forsøke å lage en helt ny portefølje. Neste sikkert avtalte er Galler Henrik Gerner i januar 2005...
TomB.
Marina R.

På 1,5m lerret JA....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu