Single Malts
En produkt presentasjon til forhandler
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon 50mm 1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/6.7
  • Lukker1/10s
  • FilmtypeIso 200 digitalt
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger438
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Arvid B.
Jo,takk. Berre send ei flaske eller to. Presentasjonen fungerte 100% på meg. Eg hadde venta wisky litt lysare, men det kan jo henda at han er blitt mørkare med åra...? :-)

Arvid
Reidun G.
Takk for tilbakemeldingen, skulle gjerne sendt noen flasker om de var mine :-) Akkurat denne typen er mye mørkere enn ''vanlig'' whisky.
Reidun
Caroline M. S.
Jo, det så bra ut dette. Men det er noe rart med flasken - den ser ikke rund ut fra der etiketten begynner fra toppen og ned. Ser ut som flasken der har en spiss kant. Vel - for alt jeg vet er kanskje flasken slik.

Har du smakt whisky'en? Var den god? Den ser meget spesiell ut på grunn av den mørke fargen. Blir det som Ringnes og Talisker mot Guinness og MCovreur (hva heter den egentlig?)?
Bjørn H.
Skåååål ... Et fint og skarpt bilde ... som funker bra :)

Fint lys og et bra produktbilde ..

Bjørn :¤
Jostein M.
Synes du har vært flink her Reidun! Skal jeg pirke ørlite må det være at toppen av flasken framstår ørlite uskarp.
Mvh
Jostein
Stig B.
Denne var ny; sherried malt??? Synd du ikke fikk smake og kunne gi smaksrapport. Fint og rent, ening med JM angående skarphet øverst på flasken.
Mvh STig
Fred S.
Very sherried...? Det var noe nytt. Er ukomplisert nok til å foretrekke blended selv, og her i huset rekker den aldri å bli 27 år gammel. Spesielt dette, har du begynt i reklamebransjen ?
vh fred
Steinulf L.
Det er vel sherryfatet som gir den mørke fargen. Undrer meg på hvordan fargen hadde fremkommet om flasken var belyst bakfra. Undrer meg på hvordan denne smaker også! Fortell! Forøvrig fint bilde.
Reidun G.
Takk for tilbakemeldinger,
ja Fred - etter å ha fotgrafert 25 flasker av fin vin, champagne og whiskies skulle en jo tro det. Studioet mitt var en stol med armlener og et laken foran et vindu. Et oppdrag fra sjefen min som driver et importfirma på si - Han spurte om jeg kunne ta bilder av noen flasker og regnet vel med at det var gjort på en halvtime :-)
Reidun
Inger Anne Maritsdotter V.
Trodde først det var stilleben
men så var det reklame
men det kan sikkert være begge deler
Fint er det uansett,bra utført komposisjon her.
mvh IAV
Tom E. F.
Selve væsken så på langt nær så tiltalende ut som bildet, Reidun! Mulig at litt lys gjennom væsken bakfra hadde endret inntrykket. Ville vurdert å kutte kassa fra venstre til og med naglene.
mvh Tom
Tom A. T.
Vet du ikke at det er forbudt å reklamere for slike ting her til lands ;o)..
Enig med Tom E. og hans synspunkter ang væsken.
Canon-skarpt!
mvh Tom T
Stig S.
Ville kappet enda mer enn Tom - et par cm, tror jeg... Synes ikke midtstillingen helt kler kompet. Ellers tror jeg Tom's forslag vedr. belysning har noe for seg. Likevel; bra formidlet; sikkert spennende (og tidkrevende...) å ta bilder på oppdrag;-)

--stig--
Wigdis W.
Syns det er knallbra jobba jeg Reidun, sikkert litt morsomt med slike oppdrag !
Jan W.
Dette synes jeg var meget godt utført Reidun.

Produktfotografering er langt vanskeligere enn de aller fleste kan tenke seg. Selv om det nok er litt av hvert å forbedre på her så må jeg si meg imponert.

Likte blant annet ikke refleksene i glasset og den trange beskjæringen inntil kassen på venstre side.

Mvh. Jan
Avsluttet .
Hei! Fint arrangert bilde! Men jeg synes det er litt i mørkeste laget. Du kunne med fordel ha justert lyset og samtidig skrudd opp kontrasten en smule.
-Kalle :o)
Reidun G.
Takk for tilbakemeldinger,
jeg burde vel ha sagt at dette er en noe kuttet variant for ''Dotten'', originalen er i A4.
Når det gjelder reklame, så er det ikke forbudt med alkoholreklame i fagtidskrifter - og forumet her er vel å regne som fag for fotografering ? :-)
Reidun
Nils L.
Som produktpresentasjonsbilde er dette knapt midt på treet.
Det mangler vesentlig farge og glød i bildet. Lyset er flatt og livløst. Gavesesken kommer litt lite til sin rett. Husk at produktbilder ofte skal selge produktet. Det et ikke enkelt, men derimot ganske vanskelig og få slike bilder virkelig bra til. Er dette ditt først forsøk er det ikke så værst.
(I hvilken grad foto.no kan sammenlignes med et fagtidsskrift er vel i høyeste grad tvilsomt :-) .... men ser overhodet ikke problemer med denne type bilder... )

Mvh Nils :-)
Thor B.
Som en produkt presentasjon fungerer det ?
Men noe jeg regagerer på må være vinduene og speilbildet av lakenet på flasken.Hadde det vært meg så ville jeg ha tatt det bort.Samtidig fått litt mere luft på venstre side slik at det ikke blir så trangt inn mot kassens kant.Ville også ha vridd flasken litt mere til venstre.

Mvh TBH
Eli B.
Hesan, passer godt i disse julebordstider............
mvh Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu