Novemberlys
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68574} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Caroline M. S.

Jeg liker fargene i vannet på dette bildet kjempegodt, men synes at det blir for mye grå greiner rundt. Kanskje du kan beskjære til høyre og i toppen?
Wigdis W.

Du kan bedre enn dette Steinulf..det ble altfor rotete !
Inger-Lise S.

Fint vann,fine farger og lys,men litt mye greiner,selv for meg! :-)
Hilsen Inger-Lise
Jostein M.

Hei Steinulf. Lyset her er greit selv om jeg nok kunne tenkt meg det enda varmere. Ellers så var det fryktelig mye greiner. Ikke toppkarakter for dette bilde men noen slike har vi alle:-)
Mvh
Jostein
Gudbjørg e.

Fine farger i vannet. Ville beskjært ganske mye i toppen. Vekk med buskaset.
Mvh Gudbjørg
Stig B.

Fint lys i vannet, men som for de andre; for mye greiner. Ta med saga :-).
Mvh Stig
Espen L.

Som de andre, fint lys i vannet men greinene ble ikke bra. Det er også ett eller annet som får meg til å føle at bekken ''heller'' mot venstre, men jeg kan ikke peke på hva.
Mvh Espen
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Føyer meg i rekken med de som er enig med de andre! Men,... hadde det ikke vært for den dumme greinen midt i bildet kunne en beskjæring i toppen gjort greinene til en grei innramming for det nydelig høstlyset!
Hans-Einar O.

Ble for mye greiner for meg også. Ville kommet tettere på og konsentrert meg mer om steinene og det fine lyset i vannet. Ut og prøv igjen ;-)
mvh Hans
Mike T.

Hei Steinulf,
akkurat slik som på dette bildet ser det ut hvor jeg ferdes for det meste på mine turer. Jeg har prøvd mange ganger i det siste å fotografere dette (helst med hund), men det blir dårlig alt sammen.
Jeg synes at du har lykkes bra her i å gjengi hva som er. Derfor føler jeg meg komfortabel med dette bilde. Det finst ikke mektige farger og imponerende panoramaer i dette terrenget, bare slimige kvister og falmet gress, men dog bite litt lys og liv. Jeg mener at fotografen ikke skal ta fram øksa og rydde. Din plassering her var ikke verst.
At slike bilder ikke blir de mest strålende ligger i sakens natur.
Hilsen Mike
Avsluttet .

Jeg synes bilde er fint og med fine farger. Jeg begriper ikke hvorfor alle på død og liv vil bruke øksa her. Det er jo ett naturbilde slik som naturen er.

Mvh. Lillian
Øyvind A.

Må si meg uenig med majoriteten her. Jeg synes dette bildet har kvaliteter, og det viser på en ok måte hvordan seinhøsten kan se ut. Jeg er ikke veldig begeistret for kvisten som stikker opp i forkant + den nederste som kommer inn fra høyre. Men ellers synes jeg det grå, fargeløse buskaset fungerer bra som innramming for fargespillet i vannflata. Noe mer trøkk i fargene kunne muligens gjort seg.
mvh Øyvind
Avsluttet .

'Novemberlys'' ble det jammen meg også. Er enig med Øyvind. Det er et bilde som beskriver ''hverdagen'' i en fotografs motivterreng om dagen. Og det er jo fint at man kjenner seg igjen i terrenget man ferdes i om dagen. Ja, det er ikke stort mer farger enn det som reflekteres fra himmel (litt satt på spissen) og det må vi utnytte. Kontrasten blir stor mellom bekken og grenene. Meget treffende Steinulf !!!

Vh Svenn
Stein Rune B.

Fint lys
Fred S.

Pent vinterlys. Synes egentlig ikke kvistene skjemmer så mye; de danner jo en naturlig portal over bekken. De som stikker fram i forgrunnen virker imidlertid forstyrrende.
vh fred
Tom E. F.

Fint lys, Steinulf! Det er vanskelig å få tak i når det er mørkt både morgen og kveld! Likte også bildet!
Kvister og busker blir det jo mer og mer av, dessverre! Min barndoms elv, Randselva er det ikke lenger mulig å fiske i på de plassene som var mine favoritter. Norge gror igjen!
mvh Tom
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott sollys her,men kutt bort øverste ''buskaset'' så blir det enda bedre,god ide .
Avsluttet .

Fin senhøststemning her, kanskje noe å hente på skarpheten. Spennende perspektiv.
Sidsel A.

Hei Steinar,

Har vært litt passiv i det siste, så jeg må velge ut et bilde fra den siste tiden å kommentere (rekker ikke alle). Sender derfor en nyttårshilsen som kommentar til dette bildet, som jeg liker veldig godt fargene og stemningen i. Enig i beskjæringsmuligheten på toppen, men ellers er jeg enig i at man ikke kan bruke øksa i naturen heller.
Ønsker det et godt nytt år med mange nye bilder og kommentarer.
mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu