Atlanterhavsveien by night
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_68804} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Inger-Lise S.

Hei Monica! Et aldeles nydelig bilde du har tatt! Ikke bare fargenyansene,men utsnittet,motivet og den fine effekten på vannet! Flott himmel og flott sjø! Vakkert!
Hilsen Inger-Lise
Marit W.

Heisann Monica. Dette var flott ! Stilig at du har fått med broen og Freikollen i det fjerne. Litt ruskevær også ser jeg. Venter på en skikkelig storm her nå slik at jeg får tatt en tur utover til Atlanterhavsveien igjen.
Hilsen Marit
Steinulf L.

Likte den høye himmelen. Fine tegninger både i skyer og hav. Dette er bra. Skikkelig senhøstbilde!
Marianne M.

Hei Monica her var det mye liv og dramatikk både i skyer og på sjøen....Likte dette veldig godt.Fine blåtoner også,de understreker stemningen i bildet. :-}

Mvh Marianne
Tore U.

Fint bilde og fine toner. Imidlertid virker det litt uskarpt. Jeg synes at særlig slike bilder med mye detaljer bør få den maksimalt tillatte størrelsen for å yte detaljene mest mulig rettferdighet.

mvh
Tore
monica p.

Hallo alle sammen og tusen takk for komentarer.
Tore, bildet er vel egentlig ikke uskarpt, men jeg har softet det litt for å få frem en litt annerledes effekt, samt å prøve å fikse litt på støyet som er på bildet med Neat image, det kan muligens være det som gjør at det ser litt uskarpt ut.
Mvh Monica:o)
Wigdis W.

Hei Monica, bortsett fra den lille uskarpheten var dette et godt værbilde fra Atlanterhavsveien !
Hans Olav S.

Stormfull himmel og hav her :)

Bittelitt uskarpt, men ellers fin stemning :)

MVH
Hans Olav
Tom E. F.

- og så har du fått med ''skihoppet'' som gjør veien så spesiell.
Preget er vel litt dystert, men så er det jo et nattbilde. (Fortsatt noe støy, men den drukner i dette barske stykke Norge).
mvh Tom
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei.
Flott bilde,litt usikker på om det bør kuttes bort litt av himmel,men den hører kanskje med.God komp.
Fred S.

Ingen grunn for deg å lengte etter vinter og snø, Monica, med slik natur tilgjengelig. Og manglende inspirasjon, sier du.. Selv har jeg funnet ut at det er med foto som det derre andre som jeg ikke husker; 10 prosent inspirasjon og 90 prosent transpirasjon ( eller kanskje forfrysninger). Det er bare å komme seg ut, og da dukker motivene opp. Var selv ute i ruskevær i dag, og kom hjem med med 30 bilder. ( At resultatet var så elendig at jeg slettet alle er en annen historie).
Dette mener nå jeg er spesialiteten din, da, pluss egne unger. Mer blått enn vanlig denne gangen, og det kler motivet som hånd i hanske. Pent og passe vilt.
vh fred
Kjartan T.

Bra dette, ville kanskje ha kuttet bort den høyspentmasta, eller hva det nå er, til høyre i bildet. Det forstyrrer meg når jeg sitter her å kikker på et bilde som nesten har et malerisk preg over seg. Heldig du som kan reise ut å ta bilder på et slikt sted.
Reidun G.

Morsomt å se Marianne, vi må da stått på omtrent samme plassen og fotografert - sjekk bildet mitt her og legg merke til broen bilde nr. 74516 - jeg har bare brukt en annen linse ? Glad vi ikke hadde slikt ruskevær. Bra formidlet.
Reidun
Hans-Einar O.

Fint blåtonebilde, Monica!
Bittelitt støy, men det ga en litt malerisk effekt.
Fint ;-)
mvh Hans
Thor B.

Flott fargevalg og plassering.
Men synes det ble vel mye med korn i dette.eller er det en kraftig komprimering som gjør utslaget.

Mvh TBH
Leif Håvard H.

Hei
Flott foto med mye liv. Godt snitt. Takk for kommentaren til nordlysbildet. Ny verson foreligger. mvh. Leif H Halland
Nils B.

Ta en liten tur til Jæren. Bildet ditt blir litt tungt for meg. Tror også at det med fordel kunne hatt en liten omgang i Neat image. Tustene i framkant kunne tatt bort og det samme gjelder det som serutsom høyspentmast til høyre. Den buen som skimtes mitt i bildet tilfører bildet noe litt spennende. Tror at om du hadde jobbet litt med dette bildet i PS eller lignende så hadde du blitt enda mer ''happy'' selv.
mvh Nils
Jenny B.

Det blåser, det er kallt og havet är i uppror...liker denne bild.
Flott utsnitt.
Mvh jenny
Øystein A.

Meget fint hostbilde. Bra dette, men enig at det ble litt kornete.

/Oystein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu