Fiskestim I
Jeg har kuttet bort litt i bunn av dette bildet. Ikke brukt zoom. Altså: så nær var disse meksikanske ferskvannsfiskene.
Bildet inngår i albumet Under vann i Mexico - Mest i kategorien: ''Åh, så morsomt med undervannshus. Wow, wow - sånn grotte, fisk, plante, dyr har jeg aldri sett på nært hold før''. :-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-29 18:29:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-12-04 20:59:39
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger824
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69058} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Inger-Lise S.
Hei! Et vakket bilde Caroline! Diffuse,vare fargenyanser,-delikat! Sannelig var fiskestimen nær! Og du var der! :-) Må ha vært litt av en opplevelse!
Hilsen Inger-Lise
Tom D.
Fine farger, du. Og godt at det ikke var piraya.

Et ganske godt bilde - det eneste jeg finner å trekke litt for, er at litt for mange fisk er vendt bort fra deg. Eller rettere sagt; kunne tenkt meg å få sett et par fiskeøyne til.

Mvh Tom
Bjørn H.
Flotte fisker og flott lys...

Savner mer ansiktskontakt på de nærmeste fiskene :)

Sikkert en spennende opplevelse å gjøre slike opptak ..

Ha en god Lørdag ..

Bjørn ;¤
Eskil O.
Utrolig flott lys og farger, stilig bilde.

Eskil.
Steinulf L.
Fint bilde. Ville kanskje justert kontrasten?
Avsluttet .
Dette var bra
Mye bedre motiv valg denne gang :)
Føler meg som en del av fiskeflokken når jeg betrakter bildet.
Litt kontastløst

Men nå er det noen flasker vin som venter på meg så ha en fin kveld videre.

MVH
Richard Myklebust
Inger Anne Maritsdotter V.
Wow her var du nærme Caroline.............
Det var nok sikkert litt av en opplevelse ja:-)
Litt blasse farger men ellers fint motiv du viser her.
PS;og her har du et stykke med sjokolade-kake;den fallt i smak hos ungene ja:-)
GOD Lørdag til deg:)
Vh Inger Anne
Caroline M. S.
Takk for raske kommentarer alle sammen. :-)

Jeg prøvde noen versjoner med både mer og mindre kontrast før jeg la ut dette bildet, men likte det best slik v1 er. Likte at fiskene ikke var så tydelige/gled over i hverandre - mer mønster enn fisk. Legger ut en v2 med mer kontrast - så kan dere se forskjellen (ikke sikkert dere er enige med meg for det da *SS*).

He, he - ja, jeg skulle gjerne hatt mer blikkontakt med noen av disse, men de svømte for fort for meg. Egentlig hadde jeg tenkt å slette bildet, men så likte jeg det bedre for hver gang jeg så på det og til slutt endte det altså her. :-)

Ha en fortsatt fin kveld og god helg (nå skal jeg også ut og drikke vin). :-)
Tom D.
Joda, v2 ble enda bedre - i mine øyne.
Kos deg med vinen. God helg !
Tom
Kristoffer R.
Fine farger og godt lys - liker spesielt hvordan solstrålene synes på fiskene. Synes v2 ble mye bedre enn v1 - det var liksom ikke nok mønster i v1 til at det funka helt. Når fiskene kom tydeligere fram ble det i mine øyne et mye mer spennende bilde.
god helg
Marit W.
Hei Caroline. Stilig bilde du har her ! Fine fargetoner. Hadde jeg fått en sånn stim 0,5 cm fra bikinitrusa så ville jeg nok ikke hatt ro på meg til å stå og fotografere :)

Hilsen Marit
Thomas H.
Likte veldig godt fargetonen og enkelheten i dette bildet. Flott lysspill - tipper dette er grunnere enn 5 meter. Ville foretrukket at fisken kom mot fotografen, men det er ikke vesentlig her.
Marit E.
Det var et stilig bilde, Caroline! Fine fargetoner og fint lys.
Likte best versjon 2.
mvh Marit
Hans Olav S.
Hei Caroline

Du ser ut til å være gladere i fisk enn det jeg er, i den forstand at du oppsøker dem og prøver å kommunisere med dem :)
Jeg spiser riktignok ikke fisk og er på den måten ganske fiskevennlig, selv om jeg ikke omgås dem i særlig grad.
Ganske fint bilde.

Morsomme billedkommentarer du har fått :) Heldigvis så har vi menn ikke så mye å frykte om vi kommer i nærkontakt med fisker.

MVH
Hans Olav
Marthin H.
liker v2 best
Stilig bilde!
Venter på å få va negativ noen gang men venter sikkert i onødan!
Tore U.
Flott bilde, men enig med SL, litt hardere kkontrast tror jeg.

mvh
Tore
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer. Ja, Kristoffer. Ved nærmere ettertanke så tror jeg jeg er enig med deg og lar meg påvirke av alle andre som ville ha mer kontrast også. Jeg er lett påvirkelig, og det er sant at det er mer fisk enn mønster uansett hvor lite kontrast v1 har. :-)

He, he Marit - jeg har alltid litt angst for at fiskene skal være for tamme og komme for nær. Disse her syntes tydeligvis at monsteret i bikini var minst like skremmede og ekkelt som jeg syntes de var. :-) Men jeg har truffet på pågående og altfor menneskevennlige fisker i Thailand - holdt nesten på å drukne en gang jeg fikk en stim som ikke ville pelle seg vekk fra lårene mine. Yak, yak! :-D

Det er riktig Thomas. Tror ikke det var mer enn en meter dypt her og bildet er tatt helt i vannoverflaten. Jeg snorklet - ikke nødvendig å dukke under med snorkelrøret en gang.
Kristine G.
Versjon 2 var klart best, et spennende bilde :-) Jeg har også vært utsatt for nærgående fisker i Thailand og det var ikke trivelig, godt at disse var mindre vant til å få mat fra snorklende turister!
Tommy R.
Kult bilde av levende sjømat. Fint for deg det ikka var piraia... - hadde vel snudd ting litt på hodet.. :-D Fint lysspill.
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer og takk til Frode Aaberg som har mailet ny versjon (v3). Den ble veldig annerledes. Ligner lite på det jeg så under vann, men ganske kul. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu