Mitt hjem
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger571
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69266} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
inge f.

Dette likte jeg, ''fisheye'' for oss ''fattigfranser''. Det er refleksjoner i en såpeboble, ikke sant? Imponert over hvordan du har fanget dette før boblen sprakk! Mange forsøk kanskje.
Stig B.

Stilig. Benytter meg av IF sine kommentarer.
Mvh Stig
Hussein M.

Ekte refleksjon i en såpeboble som viser boligen der jeg bor. Ingen PS annet enn 'resize' og 'sharpening'.
Kjartan T.

Virkelig et fint og ikke minst et morsomt bilde. Har kikket på bildene du har lagt ut her på Foto.no, mange er virkelig spennende og på mange måter spesielle. Kan du fortelle litt om hvor du har hentet inspirasjon og lærdom. Er du profesjonell fotograf? Eller er det bare en hobby? Hvilket utstyr bruker du?

I det hele tatt kunne det vært greit om du skrev litt om deg selv under info.
Jan Frode H.

Meget artig bilde! Men det er vel ikke refleksjonen vi ser i såpeboblen, men lysbrytningen gjennom den (fra huset som vi skimter bak den?)
Kristine G.

Dette var et utrolig stilig bilde!!!!! God ide du hadde her!
Hussein M.

Hei, Jan Frode
Takk for kommentar. Det er egentlig en refleksjon i bobla her, av huset som ligger bak fotografen. Foran kameraet er det garasjeanlegget i borettslaget.
Finn M.

Dette var en ny vri på såpeboble-bilder.

Imponerende!

mvh Finn

Krister B.

Et virkelig makro/mikro bilde! Hvorfor ikke alt i ett! Først tenkte jeg kulen måtte være rendret i en eller annen raytracer for å lage digitale fotorealistiske bilder, og så limt inn langs bladet, men fant jo raskt ut at det var mer til bildet enn som så. Godt gjennomført!
Tore U.

Skikkelig kult. skulle tro det var manipulert.

mvh
Tore
Oda Lystrup H.

SÅÅÅÅÅ bra bilde!!! Det må jeg si! Hvor mange forsøk hadde du før du klarte dette?
Øystein A.

Et nytt fantastisk bilde fra deg!!! Jeg er inponert over dine ferdigheter. Det er en fornøyelse å se på dine bilder. Kan du, som Kjartan Trana ber om, fortelle mer om deg selv og dine teknkker?
Thomas H.

Dette synes jeg var lekkert og genialt. Siden jeg liker å pirke på ting, gjør jeg det også her selv om det er småpirk. Kunne tenkt meg helt svart bakgrunn. Får ikke bestemt meg for om fingertuppene bør være med i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu