Løvbladet
Utstyr
  • Nikon
  • -
  • Brennvidde80/20mm
  • Blender-
  • FilmtypeE100VS
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_69848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Krister B.

Alt som glimrer er ikke gull, men muliggens var dette et gyldent øyeblikk. Liker til og med kompen. Men kan du si meg om bladet faktisk lyste så mye opp at du måtte ta et bilde av det, eller om du la merke til bladet etterpå og fikset hist og pist? Ser lyset kommer bakfra. Interessant å tenke på hvordan det virker så dust, men allikevel lyser bladet opp så mye.
Nils G.

Fascinerende og fint bilde. Liker linjeføringen som sammen med det gule bladet fanger blikket. Jeg synes nok at bladet virket litt for lyst, litt utbrent.
Nils
Rolf S.

Hei.
Takk for kommentarer.
Jeg hadde en fin kveldsopplevelse ved dette vannet og har en masse forskjellige bilder med forskjellig utsnitt og speilinger av himmel og skyer i vannet sammen med ''sandbanker''. Vil nok dele noen av disse med dere senere.
Akkurat dette utsnittet ble tatt utelukkende p.g.a. bladet som lå der. Jeg synes det ga bildet et annet uttrykk enn jeg fikk på de andre bildene med sand, vann og speilinger.
Det er svært lite som er gjort i etterkant. Litt justering i levels samt USM.
Jeg er enig i at bladet er utbrent. Har forsøkt å dempe det litt, men synes ikke jeg får til det uten at det blir virkende kunstig og valgte derfor å la det være som det er.

Finn M.

Nydelig bilde med fine fargetoner og god komp. Enig i at bladet blitt litt for lyst.

mvh Finn
Avsluttet .

Kjempefint bilde! En liten tanke er kanskje å croppe litt, synes bladet kan bli litt lite.

PMN:-)
Ketil K.

Igjen et meget velkomponert bilde, hvor bladet er perfekt plassert. Herlig å se bilder hvor komposisjonen er så rendyrket som her! Fin kontrast i bildet. God harmoni og form på sandbankene, i fin variasjon og med mønster både over og under vannflaten. Bladeksponeringen er ellers nevnt. Har lurt på om man kunne fått noe ytterligere (mer spenning/dynamikk) ut av motivet med en lavere opptaksvinkel og mindre brennvidde, men det er ikke godt å si - resultatet er jo så bra som det er.
Bjørn H.

Enkelt, rent og et spennende lite motiv, hvor du spiller på fine fargekombinasjoner og kontraster ..

Liker dette Rolf ..

Bjørn ;¤
Arne S.

Vakker naturstemning med fullendt komposisjon. Ved første øyekast virker bladet litt påtrengende. Etter hvert ser jeg at bladet ''bærer'' hele bildet, og den ørlille graden av overeksponering er til å leve med.

:) arne
Dag T.

For meg er bildet veldig opplagt med løvet, nesten for enkelt. Det er pent og riktig gjort, men kanskje litt for kjedelig?
Kurt S.

Enkelt og genialt.
Flotte harmoniske farger som brytes av det knallgule bladet. Fin linjeføring og perfekt komp. Jo dette ble knallbra etter min mening da. Likte dette!
mvh Kurt
Bjarne N.

enig med arne:-))) hadde sansen for dette!!
Geir S.

Vakkert i uttrykk og utførelse, fin komposisjon, enkelt, men krever for meg allikevel litt tid for nå helt inn! (Enkel sjel!)
Mvh
GSk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu