danser møter veggen...
Inspirert av Macca og The Wings samt Hardy guttene... Nok et forsøk på et balett-kalender bilde. Dersom det kommer med, er jeg nok klar over at det ikke blir for en så prominent måned som den vi er inne i nå, men en mer beskjeden en.
Mars, kanske ? Eller Oktober ?
Bildet inngår i albumet Dans - Bilder til en kalender.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-12-20 18:47:42
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-12-20 18:48:18
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2003-12-20 18:48:49
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger472
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71120} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Rune Edvin H.

Kult.
Stemmer for #3.
Rune
Toini B.

Nr tre er best, men synes det alikevel er for sterke og grumsete farger! Bildet er nok rett og slett for ''bråkete'' for meg.


toini:)
Carsten A.

BRA! - ellets som Rune.
MVH CA
Kristian K.

alle versjonene ser litt for kunstige ut (de ser ut som klipp og lim), Jeg liker veldig godt idéen din her, men føler at den mangler en del på å være ferdig
Frank W. G.

Skikkelige flotte alle sammen, men heller vel over mot v3 jeg også.
Dette er de beste i serien så langt.
Joda, meget bra disse her.

Frank
Tom B.

Så hyggelig av dere ! Joa, Toini, det er litt bråkete, og denne serien er vel ikke det jeg håper jeg skal bli husket for, men det er jaggu en jobb å få noen ''passable'' bilder ut av de rimelig dårlige opptaken jeg kom hjem med. En skikkelig vekker å måtte jobbe så mye mer ''fotografisk'' enn det jeg er vant til. Minner en på hvor dårlig fotograf man egentlig er...
KK: det kan nok se ut som klipp og lim, men (for en gangs skyld) er det ikke det. Riktignok ligge Linn i et ekstra layer oppå, men det er oppå seg selv... Synes selv #3 er litt slapp, men jeg er vel bare litt for ung i smaken for dere (he-he-hæ-hæ sa gamlefar...).
TomB.
Tore U.

Braaaa!!!!! Det meste er sagt. Stemningen heller mot V3 hos de andre, og, meg med.

mvh
Tore
John G.

Hallo Tom!
Selv synes jeg v4 funker(og v2). Den er hakket mer spenstig en v2 p.g.a. spot'n. De to andre blir for grelle i mine øyne: V1 vegg og danserinne, v3 på grunn av veggen.

Ellers tar jeg det meget personlig, dette med at oktober er en beskjeden måned! Jeg har bursdag nettopp denne måneden - og har alltid hatt det, forresten - og vet at oktober er en fin måned ;-)
Anne er også fornærmet. Hun har bursdag i mars...
John :-)
Tom B.

Hei Østfoldmester !
Beklager det der - tenkte på det når jeg skrev det, at noen kunne bli støtt... Tankene går jo til hvordan to sånne flotte mennesker kunne ha blitt dersom de hadde vært tvillinger (stjernetegnet altså)...
MEN - du har bevist deg sjøl. Jeg vet ikke hva du vant, men det var sikkert mer enn mitt NRK Østfold krus.
TomB.
John G.

Takktakk!
Hehe, jeg slipper unna med å betale lisensen for ett år, pluss krus(hadde det enda vært et cruise, så). M.a.o., en spennende premie;-)...
Jo, det hadde blitt for mye av det gode, hvis vi i tillegg hadde vært ''tvillinger''...
John :-)
Einar E.

Hei Tom!

Har bokmerket deg fordi du presentere mye spennende og tørr eksperimentere uhemmet. Mage av dine bilder er perler. I denne serien syntes jeg om dama på versjon en og bakgrunnen på versjon to. Jeg tror de matsjer hverandre best hvis du gjør den hvite skriften kraftigere og gjerne softer den litt. Dama bør kanskje dempes litt i kontrasten. Vel, mine tanker rundt et bilde som gir muligheter. Skriften på de andre bakgrunnene bærer litt for mye preg av tilfeldigheter i PS. En jevn neongrønn skrift kan muligens også bli spennende.

MVH
Einar Eliassen
Caroline L.

Fint dette

hilsen Caroline
Avsluttet .

Hei :)

Dette er det tøffeste bildet hittil synes jeg. Jeg ville valgt å ha med versjon en i kalenderen nettopp fordi danseren matcher omstendighetene. Versjon tre er, som du også sier, litt for ''slapp''. Modellen forsvinner blant de sterke fargene på veggen. I versjon en er hun mer fremtredende samtidig som veggen bak også synes og gir oss en følelse av helhet.

Ser frem til å se flere bilder :)
Vegard E.

Friskt bilde! Liker posering og bakgrunnen. Hadde sansen for flere av versjonene, spes 4. Men jeg ville forsøkt å kvitte meg med noe av overvekten av magenta/rødt i hudtonene.
Avsluttet .

Mer poppet dette enn det forrige. Enig ang #3. Veldig bra, forøvrig.

-k
Avsluttet .

Etter veldig mye klikking fram og tilbake ble det v3. Men v4 er bra p.g.a spotten go at ikke grafittien ikke er så neonfarget. Det som drar ned mye på v4 er den litt for rødlige huden.
Tror at dette blir en spennende kalender.
Siv D.

Firern er skikkelig bra! Minner om en dansescene fra singing in the rain :)
Lars-Anders M.

Strålende. Men hvorfor så mange versjioner. Er du usikker på deg selv?
Tom B.

Takk Siv og Lars-Anders. Nei ''usikker på meg selv'' er vel et uttrykk som de fleste ikke ville finne særlig godt beskrivende om meg :)
Blant flere grunner, bruker jeg dotten aktivt for å teste nye bilder og ideer. Neppe den mest representative målgruppa, men det at de endelige bildene sjelden blir akkurat like de som legges ut her, er jo en indikasjon på at jeg synes mange av kommentarene er verdt å høre på.

TomB.
Lars-Anders M.

Det har du sikkert rett i Tom. Jeg legger selv ut flere kopier i bland. Så jeg sitter i samme båt. Ok.
Ida M.

Ouuu! Kjempetøft bilde!!!
Hilsen danse jenta:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu