Black pose
Jada, appelsina begynner å bli skvisa tørr, og det er ikke mye mer å hente av eksisterende opptak, men dere har kanskje noen kommentarer likevel ?
Det hadde vært lidderlig fint om året hadde bare 6 måneder og kalenderen desto tynnere :)
Bildet inngår i albumet Dans - Bilder til en kalender.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger365
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Rune N.

Fargerikt og flott bilde, men til tross for bakgrunnen virker det litt statisk. OG: synd med tåa som er borte...

mvh
Rune
Morten L.

Sikker på at den er borte ? Trudde balett sko var sånn..?
Rune N.

Ja det skal du se, at jeg har avslørt min uvitenhet? Burde vel egentlig tenkt at Tom er bedre enn som så...

mvh
Rune
stian w.

Liker form og farge.
Muligens litt for røde hudtoner?
Men altialt flott dette! :-)

godJul.

s:)
Toini B.

Enig med Stian.
god jul:-)
John G.

Du er glad i rødt, Tom, mens jeg synes det er litt for mye!
Ellers fint.
John :-)
Gi oss et tips når kalenderen er klar, så skal jeg kjøpe et eksemplar(så sant den ikke blir RÅDYR, da)
Silje H.

Jeg kan svært lite om fotografi, men jeg kan en god del om dans, og jeg synes det er synd at et ellers så estetisk bilde viser danserens fot bare halvveis strukket. For en kjenner bryter det hele linjen hos danseren. Ankelen på stå-foten er ikke strukket maksimalt, og mannes nederste hånd er litt feil. Finesse til fingerspissene (eller tåspissene? ) er essensielt i ballett, og for min del brøt de detaljene litt. Kanskje skulle det vært knipset et sekund senere?

Ellers var det jo utrolig fint. Jeg for min del likte både snitt, farger og steming. ( kanskje modellene kunne hatt andre farger på seg, siden klærne er kalde, mens bakgrunnen er varm? )
Tom B.

Takk ska du ha Silje. Min datter (på bildet) har også påpekt en del slike detaljer (som jeg ikke ser før de blir forklart). Det er sikkert å bann i kjerka i balletverdenen, men her er oppgaven min å tenke kommersielt og regner med at om dette blir en kalender en gang, så er det vel mammaer og pappaer som meg som kjøper, og siden de ikke har peiling....
Jada, jeg vet - det burde ha vært helt riktig - men siden jeg har få opptak så får jeg bruke det jeg har. Et tilleggsproblem er at på flere av disse bildene har jeg tatt danserne ut fra bilder der de står i gress og løv. Noen ganger har jeg skjøtet på føttene, mens her er nok en del av hans fot (ikke ståfoten) gjemt ha gresstuster..
TomB.
Silje H.

Da er du nok stolt av henne, for hun ser ut som en flott og dyktig danserinne. Det er klart det ikke er lett å legge merke til detaljer når man ikke kjenner teknikken selv. For en pappa av en danser er det i allefall ikke verst. Jeg la heller ikke merke til det med foten hans, det ser bare ut som han har veldig god ''turn-out'' i den foten. Heller ikke det med den avkappede foten som noen andre nevnte. Kanske de tenkte på den firkantede boksen i skoen?

Jeg kan gi deg en link til en side der du vil finne mange danse-foto, om du trenger inspirasjon, men jeg vil ikke legge den ut her, siden jeg ikke er godt kjent på denne siden og kjenner reglene her. Bare gi meg et hint om du ønsker den.

-Silje
Tom B.

Ja takk, svært gjerne !
Takk, du er snill :)
TomB.
Hans Olav S.

Synes dette var ganske fint bilde. Ligner nesten på et maleri.
Estetisk og vakkert. Jeg har ikke peiling på ballett, men har drevet med kampsport (karate og Kung fu) og jeg synes hun burde strukket mere ut på bildet. Hadde vært stilig med foten i diagonal oppover mot høyre hjørnet.

Grasiøse dansere i allefall.

MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu