Modellen posserer.
Jeg blir aldri lei av den kjære blåmeisen vår, men prøver å variere bildene litt. Men når den stiller seg så pent opp, så må jeg bare ta bildet.
Bildet inngår i albumet Fuglebilder -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-12-28 22:36:56
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 300D
  • Sigma 100-300 f4 HSM
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .
Nydelig bilde, Thomas!
Skarpt og fine farger.
Kanskje litt rotete omgivelser...
Det brune over fuglens hode kunne vert fjernet.
mvh
Andris
Per Harald O.
Koselig bilde, jeg har jo også et forhold til denne tassen!
Kunne kansje vært mere luft over?
Iselin Ø.
Nydelig bilde! Du har fanget denne fine blåmeisen i flotte omgivelser. Komposisjonen og fargene er veldig fine, fargene blir tatt igjen i fuglens fjærdrakt som er veldig detaljrik og fin. Eneste å trekke ned på her er som nevnt det brune over fuglen. Dette skal få en hedersplass på stuen=)

Mvh samboeren din.
Stig B.
Flott positur og skarp og detaljrik gjengivelse av en vakker fugl, som sjelden står stille lenge nok med de lysforholdene vi har. Kunne godt tenkt meg litt mer luft i synsretning, dvs opp og til høyre. Veggkvalitet for meg.

Mvh Fattern
Svein B.
Flott blåmeisbilde, Thomas!! Småting trekker litt ned, som nevnt, litt rotete omgivelser (-rydd opp!! ;), det brune feltet over hodet, og i tillegg synes jeg du kunne øke kontrasten og fargemetningen bittelitt. Men skarphet, positur og komposisjon er meget bra.

mvh
Svein B
Lars L.
Som SB er inne på bør dette ha mer kontrast, kanskje også høyere fargemettning. Ellers synes jeg å ane litt artifakter i fjerdrakten spesielt i den fine partiene på ryggen. Noe som får meg til å tenke i retning av en tanke for mye USM e.l. Ellers kan det nok kuttes litt nede, mot at vi hadde fått litt mer luft over og forann.
Per R. G.
enig med LL
Nils B.
Bra for ikke å si nydelig bilde. Rydd opp skrev noen, ja det er jo nettopp dette som er fordelen med dingitalt. Stå på.
mvh Nils
Petur E.
Hei Thomas. Det var et veldig flott bilde.
Maj-Britt S.
Vakkert! Det eneste jeg har å sette fingeren på er den brune fargen over fuglens hode, ellers synes jeg ikke det gjør så mye att det er litt ''rotete'' fuglen er jo i sine rette omgivelser og det er vel det som forbindes med naturlig , eller?:)
Mvh
Maj-Britt
Inger-Lise S.
Virkelig et nydelig bilde! Fine farger,skarpt og med flott miljø og bakgrunn.
Hilsen Inger-Lise
Thomas B.
Tusen takk for mange konstruktive kommentarer. Jeg ser nå det brune over fuglen (Tenkte faktisk ikke over det før. Nå syns jeg også den er plagsom.)

Kommer til å prøve litt forskjellige utsnitt etter deres forslag. Kommer noe nytt etter familiemiddage. (Kan fort bli litt seint:)

Når det gjelder artifakter, så dukker disse opp etter jeg har kjørt Neat Image, og blir forsterket av at jeg kjører USM. Hvis noen har noen tips for å bli kvitt disse, så blir jeg glad.

Kontrast og fargemetning er notert. Kommer til å gjøre noe med det.

Når det gjelder rotet, så trenger jeg litt hjelp. Jeg ser at det blir litt for mye som ligger på kryss og tvers, men vet ikke helt hva som bør bli og hva som bør fjernes. Tips mottas med stor takk.

Ny(e) versjoner kommer snart.

Mvh
Thomas
Svein B.
De løse stilkene med lyng, og solsikkefrøene er det som roter mest til her, synes jeg. Mosen er vakker, men den kler ikke solsikkefrø....legg de slik at de ikke synes.

mvh
Svein B
Stig B.
V2 ble bedre, men vi får rydde i originalen, dvs forstedet, i morgen. Prøver igjen da.

Mvh Fattern
Per Harald O.
V2 ble knallbra! Er enig med faderen, bør gjøre grovarbeidet på forstedet!
Jan W.
Det meste er jo sagt her ser jeg.

Men jeg vil anbefale og ikke benytte NI på fuglens fjærdrakt når det kan unngås. Og ved bruk av kloneverktøyet kan du forsøke å unngå at de eksakt samme elementene blir repetert i bilde.

Mvh. Jan
Thor B.
Det meste er sagt mange gode råd.På versjon 2 ser en at rådene hjelper oss til og bli bedre.Det er kjekt med slik hjelp.

Godt jobbet

Mvh TBH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu