Istind
Fjellet ligger ved Bardufoss og er for meg ett kjært syn. Derimot ønsker jeg ikke avbilde det helt tradisjonelt. Noen tanker rundt det?!? Blir det håpløst synes dere?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Arne D.
Dette vekker gammle minner fra tiden i Rusta leir på slutten av 80 tallet.
Ble kanskje litt mye skygge i nedre kant av bilde.
Avsluttet .
Det ble noen voldsomme kontraster i nedre kant og det motsatte i øvre kant. Det ble et spesielt bilde synes jeg.

Vh Svenn
Kenneth P.
Har hatt dette bildet liggende lenge nå, uten å ville gjøre noe med det. Store deler av bildet er helt sort og det er her min usikkerhet hviler. Ett bilde som har vurdert kassert for lenge siden, men som av en eller annen grunn aldri har blitt det. Derfor flott at dere gir meg tilbakemeldinger på hva dere synes. For jeg vet rett og slett ikke helt hva jeg gjør.

mvh Kenneth
Birna R.
jeg likte det, men det satt ikke helt med det samme - viktig å gi bilder tid. med den store kontrasten topp-bunn ble det likevel en logisk sammenheng i det hele og jeg tror bestemt at toningen har noe av æren her.
Kenneth P.
Takk for den Bjørn. Toningen er en av grunnene til at bildet ikke alt er kassert. Men som du sier så sitter det ikke helt med det samme. For meg har det tatt veldig lang tid og jeg er fremdeles usikker. Selv om den usikkerheten har ført til at det vurderes ikke kassert.

mvh Kenneth
Birna R.
la ikke bilder du bryr deg om bli smitteet av tidens ''bruk-og-kast'' mentalitet. jeg kaster ikke bilder, men lar dem få en sjanse til når jeg har glemt omstendighetene omkring opptaket - da kan jeg se dem i et bedre lys. før i filmtiden: et-to år etterpå, nå: etpar måneder, men virkningen er den samme.

PS: jeg har tjent adskillige tusenlapper i årenes løp på bilder som ''burde'' ha vært kastet, men som likevel ikke ble det. ikke alt er åpenbart i øyeblikket. DS
Kenneth P.
Det må jo sies at bildene ikke blir fysisk kastet. De havner jo egentlig bare i en tredje skuff - eller ut på digitalt media som havner i samme skuff. Dette bildet er vel rundt 2 år gammelt og har klart å holde seg i skuff 2. (Billedlig talt).

mvh Kenneth
CF W.
det er nettop kontrastene og den monokrome fargen som gjør dette bildet til et lite mesterverk...
perfekt !!!
Tendensewrer til høykitsch..
Kenneth P.
At to så profilerte fotografer som BR og CF tar seg tid til å kommentere dette bildet gjør jo lysten til å kassere det svært liten. Da blir det vel å flytte det en skuff opp i stedet for ned. Takk for hjelpen.

mvh Kenneth
Lars L.
I strømmen av intetsigende bilder var det kanskje flaks at jeg traff på dette. Jeg tror CF og BR uttrykker hvorfor dette bilder fungerer for meg. Nettopp fargetoningen. Uten den blir fungerer nok ikke det mørke feltet i bunnen.

Forøvrig gledelig at det er gode bilder å finne i en sen nattetime. De er jammen ikke lette å finne i den enorme strømmen av innholdsløs knipsing. (ja jeg begynner også å gå lei).
Jonny E.
Lars Larsen

Hvorfor ser du ikke bare på dine bokmerkede fotografer
så slipper du og slite deg igjennom disse sene nattetimer.

Mvh Jonny Eriksen


Eg Likte forresten bildet ditt Kenneth ;o)

Mvh Jonny
Kenneth P.
Jeg har personlig vært lite på foto.no i de to siste månedene og således ikke vært helt med denne diskusjonen som tydeligvis har tatt seg opp igjen. Nå ønsker ikke jeg å slippe noen fakkel, men jeg synes det var mer gode bilder her for ett par år siden.

Personlig så har jeg masse kjedelige bilder og dere har helt sikkert fått sett masse av dem oppover tiden. Masse klisje er det også. Men som BR også nevner så er det lite om ingen vits i kommentere personers bilder hvis det aldri kommer noen forbedringer av bildene over tid.

Jeg synes at jeg har lært masse av dotten jeg. Har vært med i noen få år nå og fått masse konstruktiv kritikk. Mange bilder jeg har lagt inn - har jeg etter noen uker/mnd slettet da jeg rett og slett synes de ikke har holdt seg over tid. Kanskje noe jeg skulle tenkt på før jeg la dem ut. Men når man har vært usikker på ett bilde så er det flott å få andres tilbakemeldinger. Nå er det ikke så at jeg har slettet de med dårlig kritikk. Slettes ikke... Hvorvidt min egen kvalitet har økt siden jeg startet her - får også andre avgjøre.

Begynner å bli lei disse helt klisjebildene selv også. Har tatt tonnevis av dem - og tror det er en fase enhver fotograf må igjennom. Er jo blant annet dette man lærer av. Ingen begynner med kun spennende bilder vil jeg tro. Men er enig i at det er haugevis av bilder som frekventerer dotten som burde vært mer gjennomtenkt før de ble lagt ut. Sikkert flere av mine egne også. Jeg skal iallefall ta meg i det og tenke en gang ekstra på bildene jeg legger ut.

Og kom igjen og bli ordentlig ærlige i bildekritikken. Tåler man ikke kritikken man får så får man heller finne seg en annen bildetjeneste som gir det man søker. Konstruktiv kritikk er alltid bra. Har selv skrevet lite i det siste, men vil fremover ha litt mer tid til overs. Blir ikke bare mine bokmerkede fotografer som får kommentarer for å si det slik. Jeg vet jo at da vil jeg kun se ''gode'' bilder, men plutselig dukker det opp noe som inspirerer blant andre fotografer og det vil ikke jeg gå glipp av.

Håper at vi kan slippe slike diskusjoner - for det er ikke ett godhetstegn... Derimot noe helt annet. At de virkelige ressursene vurderer å trekke seg helt ut er ikke noe vi er tjent med. Oppfordringen må vel bli at tenk en gang ekstra på hva man legger ut. Det skal iallefall jeg gjøre.

mvh Kenneth
Nils L.
Egentlig ganske bra. Fint at det er litt annerledes. Bildet har en ekstra betydning for meg. Jeg var på tur på det fjellet en sommernatt i fullt sollys rett før dimmitering fra militærpolitiet(!) i heggelia leir. Det var en fantastisk tur med et fantastisk vær. Har desverre ingen bilder fra turen - så dette var hyggelig.
Mvh Nils :-)
***
Kenneth P.
Hyggelig Nils... mange som har vært der i militæret. Har selv vokst opp der. Det eneste jeg tidvis savner er det fjellet. Har det tradisjonelle bildet som maleri på min vegg. De jeg tar selv vil alltid bli annerledes.

mvh Kenneth
Lars L.
Jonny Eriksen: Jeg har selvsagt bokmerket en hel haug fotografer, men jeg må jo se igjenom nye innleggelser. Det kan være interessange bilder fra helt nye eller folk jeg ikke har bokmerket. Det er nettopp dette som er blitt hovedproblemet her på dotten at deltagere ikke klarer å se igjennom nye innleggelser uavhengig av om fotografen er kjent eller ikke. Gode bilder nesten uansett opphav drukner. Og aller mest drukner de som kanskje ikke er så gode, men har et vist potensial.
Thorfinn B.
slettes ikke så værst, men det blir litt livløst i lengden.
Kenneth P.
Der treffer du meg på spikeren Thorfinn. Det er også en grunn til at det har blitt liggende så lenge.

Det fjellet for meg er jo veldig kjært. Var utsikten min i min barndom. Har jo derfor sterkere tilknytning til det enn de fleste her. Dette spiller jo inn i min bedømning.

Veldig flott å få tilbakemeldinger fra dere alle sammen. Tusen takk.

Godt Nyttår
Kenneth

Rune Edvin H.
Ikke håpløst. Faktisk ok. Ville likt litt mer trøkk i himmelen for å gi det litt mer spenning.
Rune
Kenneth P.
Ett godt forslag Rune... Takk

mvh Kenneth
Avsluttet .
Digger kontrastene og fargen! Dette var UTORLIG bra Kenneth!

Godt nyttår forresten!

HIlsen Jim
Avsluttet .
Nå har jeg tittet på bildet ditt igjen og jeg er nå enig med meg selv.......det er spesielt OG fint.

Jeg tror dette er et bilde som gror på seg etterhvert som man betrakter det. Man må rett og slett se det fra flere innfallsvinkler, en om gangen. Jeg forsøkte å issolere og bare tenke komposisjon, for så og bare tenke lysforhold osv. Jeg liker det veldig godt rett og slett !!!

Vh Svenn
Steinulf L.
Spesielt,sært, fascinerede. Joda, så absolutt et bilde som engasjerer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu