Roma - 31.12.2003
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Kristine G.

Dette bildet ser uskarpt ut hos meg. På noen bilder kan uskarphet fungere, men på dette gjør det bare bildet forvirrende å se på for meg. Beklager.
Stein Rune B.

Fint reise bilde,
noe bevegelse uskarphet,(kamara ikke stødig )
men bilde er bra det.
Du er flink med reise , ferie bilder.
Jostein M.

Mye potensiale både i motiv og bevegelse her Steinulf. Føler alikevel at dette blir hverken fugl eller fisk. Brukte du stativ her??? Om du ikke gjorde kan det ha vært løsningen.
Mvh
Jostein
Sidsel A.

Synes dette funker fint som et stemningsøyeblikk. Tør ikke uttale meg om skarpheten, synes uansett at bildet gjengir det det skal.
mvh Sidsel
Hans-Olav O.

Jo, dette er uskarpt uten sjarm. Jeg pleier å lete etter noe som kan brukes som stativ; rekkverk, restaurantbord, søyler etc etc - og svært ofte finner en noe slikt. Men Roma og Pantheon er spennende motiver!
Inger Anne Maritsdotter V.

Et spennende flott motiv,uskarpt ja,men det funker ok:-)
Mike T.

Hei Steinulf.
Etter min mening viser du her at det i nødstilfeller går an å skaffe seg et minne fra fjerne netter selv om man ikke har stativ - takket være gode fotoapparater. Og dette er bra.
Jeg liker lyset (utenom de direkte lyskildene), utsnittet og den harmoniske komposisjonen. Desverre forblir personene anonyme og virker lite engasjert - og derfor blir dette ikke et spennende bilde av en nyttårsaften for meg.
Ingen god reklame for Roma under årsskifte...
Hilsen Mike
Caroline M. S.

Jeg slutter meg til Mikes kommentar her. Synd at det ble uskarpt, men fargene er kjempefine og stemningsfulle. Får lyst til å reise til Roma selv bare på grunn av fargene. :-)

Godt Nyttår og takk for det gamle!
Tore U.

Som sagt, fine farger men litt uskarpt.. Ville kanskje gått litt lenger unna, men det var kanskje ikke mulig?. Er det ikke litt skjevt også? Tror dette har potensial til å bedres noe i PS.

mvh
Tore
Inger-Lise S.

Stemningen er her.Lyset er her.Dokumentasjonen er her.Fargene er her. Og du var der! Heldiggrisen....Fint å få se bilde derfra,om enn uskarpt....
mvh Inger-Lise
Marit E.

Et nydelig lys i bildet ditt. (Hvis jeg ser bort fra de sterke lyspunktene.) Også en godt stemningsbilde.
Men som andre her, kunne jeg tenkt meg å se det skarpere.

Tenk å være i Roma i julen da! Det måtte vel være en opplevelse. Roma er breddfull av motiver, så jeg håper du har maaange bilder fra der.

Godt nyttår til deg, forresten!

mvh Marit
Eskil O.

God stemning, fint lys og passe skarpt.

Eskil.
Øyvind A.

Ok setting. Men det virker likevel litt for tilfeldig. Og mangelen på skarphet hever i hvert fall ikke bildet.
mvh Øyvind
Siri Elisabeth J.

Hei!

Hmmmm.....Tja, jo...Nei, dette funker ikke helt for meg. Først og fremst er det en bevegelses uskarphet som ser ''feil'' ut. Så savner jeg noen mennesker å feste oppmerksomheten på. Skjønner ikke heeelt hva du vil vise jeg... Bygget er jo vakkert, men som nevnt uskarpt. Ben og føtter er kappet... Som et dokumentariskt bilde fungerer ikke dette for meg fordi jeg ikke finner noe å fokusere på..
Sorry... Dette ble mye kritikk fra meg på ny året... Men, men det er det jeg mener.

Godt nytt år og heldiggrisen som var i Roma a` gitt!!

Mvh Siri :-)
Steinulf L.

Takk for kommentarer og godt nyttår til dere alle. Ser ut som att det er stor enighet om at det er for uskarpt. Madammen i heimen mener det samme. Jeg er ikke helt enig. Det er ikke ment å være noe postkort. Men jeg ser poenget om at det er for mange' formålsløse personer' i bildet.

Meningen var å vise en stemning og et perspektiv på tid. Pantheon har tross alt stått slik i 2000 år. Ser ikke ut til at jeg lykkes helt med det. Men uansett, jeg setter stor pris på kommentarene, og det VAR EN HERLIG TUR, HELT FRI FOR NEGLESPRETT.
Stig S.

Her hører vel til dem som er enig med madammen;-) Blir litt rar i hodet av å se på dette.... (men så er det snart leggetid...). Menneskene derimot, synes jeg faller bedre på plass her enn i mange liknende motiver. Og fargene er bra. Synd med skarpheten....

--stig--
Caroline L.

Oj... super flott rørlig bilde dette... likte det veldigt gott... fin komp.

Mvh
Caroline
Hans Olav S.

Hei Steinulf

Lyset faller veldig fint på Pantheon og reflekteres flott.
Det er vel omtrent det eneste positive jeg kan si om bildet.
Ellers bærer det preg av å være et snapshot, uskarpt, alt for mange elementer, rotete og skjevt. Sikkert en vidvinkel med linseforvrengning samt feil perspektiv.
Det er ikke det skjeve tårn i Piza du har til høyre der vel? Selv om det ligner...

MVH
Hans Olav
Avsluttet .

Likte fargetonene i bildet. Ser ut til å være høy aktivitet i bydelen. Ville kanskje unngått å kutte jakken til personen på høyre side. Er forsåvidt enig med deg om at bildet tjener på litt uskarphet. Det er en by med liv og røre og det hadde blitt for statisk med alt i fokus.

Vh svenn
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Syns ikke det gjør noe med menneskene og at de er ''rørt'' ;o). Men omgivelsene burde stått noenlunde stille, hvis det ikke var jordskjelv! Likte uansett lysbalansen i bildet, så hvis du har et skarpt et, vil jeg gjerne se det!!
Bergliot E.

Stemningsfullt bilde selvom det var litte uklart.
Flotte lysforhold. Fikk lyst til å reise dit.

Godt Nytt År!

Mvh Bergliot:)
Lars Teppan J.

Godt nyttår Steinulf! Jeg føler at jeg har 3D briller på når jeg titter på dette bildet! Motivet har absolutt potensiale, selv om det er en del tekniske svakheter på denne versjonen. Du er mye på farten du! Det er bra!!

mvh
LTJ
Bjørn H.

Hei Steinulf....

Ja tja... både liker og ikke liker ..

det er som sagt endel stemning i det, og lyset faller fint på bygget ... men tror jeg uansett jeg kunne ønsket meg noe mer skarphet, som også flere allerede har nevnt...også din kone .. :)

Ellers savner jeg da noe mer å feste øynene konkret på, d.v.s. litt mer spennende komp.

Du har tat adskillige bedre bilder en dette syns jeg .....

Men du verden for en flott opplevelse det må ha vært,og komme bort fra neglspretten til noe av det vakreste ..

Mye liv kan jeg tenke meg ...

Ha en god kveld..

Bjørn ;¤
Tom A. T.

Fin skildring av stemningen. Syntes ikke den lille uskarpheten gjør all verdens ugang her.
mvh Tom T
Tom E. F.

For snøvante nordboere er dette et eksotisk syn, Steinulf!
(Du skulle bare ikke skarpet uskarpheten, men latt den være!)
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu