Stille fjord...
Fra Hasfjord på Sørøya
Bildet inngår i albumet Sørøya - Sørøya ligger i Vest-Finnmark, er Norges 4. største øy, og kalles ofte for ''den grønne øya i nord''.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-05 20:36:33
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Tamron af 19-35 mm f/3,5-4,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger368
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72301} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Her ville jeg droppet en vesentlig del av speilingen. Synes ikke den var så spennende her. Vakkert lys.
Eskil O.

Stille og fin stemning, fint lys.

Eskil.
Rune B.

Syns ikke komposjisjonen funker helt. Føler at det magler noe, spesielt på venstre side. Ville prøvd med litt videre vinkel jeg.

Men fint lys, og bevis på at det er lov å fotografere i mørketida også.

Rune
monica p.

Nydelig lys Anne, men er enig i at ''noe'' er feil med kompen.
Mvh Monica:o)
Rune N.

Syns bildet er fint, jeg! Det eneste er at det kanskje skulle vært med litt mer på høyre side, og tilsvarende mindre på venstre side for å gi bedre balanse, men det er pirk.

Fint lys, ''mørketida'' er etter min mening den årstida som gir mest spennende lys.

mvh
Rune
Rune L.

Sånes også at det er noe som mangler eller ikke stemmer helt her. Lurer på hvordan det hadde blitt om du hadde gått lenger til høyre, slik at mere av fjæra hadde kommet inn i bildet. Og så dreid kameraet litt mer ut mot fjorden.

Stig B.

Flott lys, så mørketiden kan du bruke :-).

Synes bildet ble litt tungt på høyre side, og horisonten litt midstilt. Du har nok en grunn til å ikke ha gjort det, men kanskje forslaget til RL er bra; dreie litt på kameraet for å få med mer fjord, men du mister kanskje da bebyggelse???

Mvh Stig
Jóhann Á.

Hei Anne!
En fantastisk måte å fange lyset og speilingen på. Balansen mellom eksisterende lys og lysene i husene er jo perfekt. Når jeg ser på bildet syns jeg det blir balanse mellom høyre og venstre siden, med de lyse områdene på venstre siden som veier opp. Men samtidig blir ikke fjellet ''fullført'' ut til venstre. Mangler noe. En mulighet ville vært å beskjære litt nederst og en del inn fra venstre. Da får du et utsnitt som har klar fokus på bebyggelsen og fjellet, samt at du beholder mye av den fine forgrunnen. Står kanskje bedre slik, kanskje...! ;o)
Anne O.

Takk for fine og lærerike kommentarer!

Må ærlig innrømme at jeg ikke tenkte mest på komposisjonen da jeg tok dette bildet, men mer på hvilken blender og lukkertid jeg skulle bruke... har hatt problemer med at bildene mine blir uskarpe når jeg fotograferer i dårlig lys, og sånn sett er dette et bilde jeg er ganske fornøyd med så langt....

Mvh Anne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu