Min kone og jeg er helt uenige om dette bildet. Den ene liker det, den andre liker det absolutt ikke ;o)..
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde60mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72413} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Øyvind A.

Ok Tom. Du har din stil, ikke mye tvil om hvem som var opphavsmannen her. Bildet fascinerer men jeg klarer ikke helt å få taket på det (og det var kanskje meninga?). Tror jeg får la det modne en stund.
mvh Øyvind
Jostein M.

Hei Tom! Må se på dette igjen i morgen. Rent umiddelbart klarer jeg ikke helt å få taket på det:-)
God natt.
Mvh
Jostein
Eskil O.

Litt ubestemmelig. Vet ikke helt jeg heller.

Eskil.
Tom E. F.

Stor spenning mellom det glødemde myke og det nærmest spisse og litt kalde. En edderkopptråd i motlys kan det godt være - foran et tre i solopp/nedgang...
Fullskjerm svart får fram det vakre her!
mvh Tom E. F.
Tore U.

Abstrak og dekorativt, men klarer ikke helt å få tak på hva jeg liker ved det.

mvh
Tore
Bjørn H.

Hei Tom ....

hmmmmmmmmm ........... selvfølgelig modig og kreativt gjort ..spennende lyssatt, men vet ikke jeg ... tror det gir meg for lite ..( mulig jeg er litt for enkel ... :)

Bjørn ;¤
Avsluttet .

Stofflighet vs gass. Spennde gjort og bildet har absolutt noe ved seg. Ingen tvil om det. Strålende å se en fotograf som vil noe, og som har en klar og tydelig ide

Jeg har meget stor sans for dette og det forrige bildet ditt, som spiller på det samme tema.

En ny, god serie fra hr. Trogstad?

-k
Stig B.

Gjør seg i fullskjerm med svart bakgrunn. Velger å ta til meg TEF sine kommentarer her; Flott kontrast mellom mykt / hardt , varmt / kaldt, rundt / spisst.

Mvh Stig
Arne S.

Meget bra!

Et bilde helt etter min smak. Her utfordrer du både formsans og fantasi. Ikke de mest elegante former, men det hviler en underliggende spenning i kontrasten mellom den myke kroppsformen og den harde, blå nålen.

Det kan være et menneske som venter på nålestikket. Avstanden mellom personen og nålen antyder tidsaspektet, den *uendelig* lange tiden som går med før man blir leget av en kronisk sykdom. Men det kan også speile redselen for nålestikket.

Akupunktur til fantasien.

Supært! :) arne
Marianne M.

Hei Tom A.
Jeg gjorde meg samme tanker som Arne da jeg så bildet ditt første gang....Til venstre ser jeg konturene av et menneske,og til venstre nålen.....Mennesket,mykt og varmt i stor kontrast til den kalde nålen...Mørket viser smerten....,men menneske har en aura av lys og godhet rundt seg....
Dette ble vel dypt kanskje...,men det er et bilde med rom for tolkninger....
Utrolig bra synes jeg.

Mvh Marianne
Steinulf L.

Spiller ingen rolle hva det faktisk ER. Dette gir meg 'A Space Oddyssey' stemning, inkludert musikk i ørene. Et bilde som absolutt fenger.
monica p.

Hmmm, klarer ikke å bestemme meg jeg......
mvh Monica:o)
Rolf S.

Hei.
Helt klart et bilde å la fantasien jobbe litt med. Spennende former og farver satt opp mot hverandre. Er litt usikker på om det vil tape seg eller vinne på gjentatte betraktninger, men så langt holder det fint.
M.v.h. Rolf
Tarjei Ekenes K.

ihvertfall en helt klar kontrast

minner litt om ting fra bauhaus-skolen
deres forhold til forskjellige kontraster
i forskjellige former osv...

jeg liker bildet bedre og bedre og bedre og bedre...

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .

Heisann

Enig i at det er rom for svært mange tolkninger.

Det kan være et bilde som betyr mye for deg personlig. Jeg vil faktisk nyte dette bildet med den forvissning om at fotografen er den som virkelig liker det av dere to.

Bra levert !!!

Vh Svenn
Rune N.

Dette var flott, Tom! Virkelig et spennende bilde! Kreativt!

mvh
Rune
Birna R.

underliggende idé er god og motivet (som ikke er *så* vanskelig å gjette hva er) bra formidlet. likevel, det blir vel store døde flater her og bildets visuelle slagkraft hadde nok økt på en bedre fortetning. ikke sikker på om dette kan oppnås bare ved en beskjæring, muligens burde et nytt opptak fra et litt annet ståsted foreligge.
Tom A. T.

Takker for mange interessante kommentarer. Jeg er enig med deg Bjørn i at det er for store og tomme flater, men retningen på lyset ( som kun varte et lite øyeblikk ) bestemte mye av kameravinkelen her. Skulle vært artig å høre din mening om hva det er Bjørn?
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu