...Birgitte...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-01-08 17:12:30
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-01-09 11:08:58
    Versjon #3
Utstyr
  • Fuji S2Pro
  • Sigma 105 EX Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger398
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72642} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Glimrende teknisk kvalitet, fine farger, ok komp. Litt forbeholdent smil gjør bildet litt ambivalent mht hva det uttrykker.


Mvh Ola.
Eskil O.

Var i et steinbrudd og kipsa litt, hun plagdes litt med å holde tilbake latteren, måtte konsentrere seg, tror nesten hun biter seg i undreleppa bilde nr. 85494

Eskil.
Inger-Lise S.

Hei! Bildet er godt og fint teknisk,men jeg ville først ikke beskåret vekk toppen av hodet på dette..Men jo mer jeg ser på bildet,jo mer riktig syns jeg du har beskåret det.
Hun har sin fars øyne ja!
Klart og fint bilde.
Hilsen Inger-Lise
Eskil O.

Heldigvis har vi hvert vårt sett med øyne, ;-) ville blitt litt tungvint ellers, er nok litt lik meg, kommer meg ikke unna det.

Eskil.
Atle P.

Fint portrett, fint uttrykk og fin blikkkontakt.

I motsetning til de andre så synes jeg ikke utsnittet fungerer helt. Hun blir litt for langt 'der oppe'. Jeg ville med andre ord enten tatt med mer på toppen, eller kuttet en del i bunnen av bildet.
Nils L.

Meget bra teknisk. Synes komposisjonen blir litt mekelig..... stråene gjør seg bra men krever mye oppmerksomhet. Lyset er litt ''dødt'' En liten bærbar reflektor ( har ikke det selv jeg, men stør på lista :-) ) kunne vært brukt nede til høyre for å få litt jevnere lys inne i øynene. Nå ser det ut som det er en liten skygge der.
Mvh Nils :-)
Eskil O.

Satt akkurat og vurderte enda litt kutting i toppen?
Reflektor står nok på ønskelista.

Eskil.
Tom R.

Godt bilde, likte ikke at det er kuttet så mye oppe,
Da dette ikke er min type bilder,så er det litt vanskelig å kommentere såne bilder. Har sjøl prøvd å ta bilder av menesker, så æ vet hvor vannskelig det er. Stå på syntes du har et bra tak på det.

Tom:
Stig B.

Klarer ikke selv å ta bilde av mennesker, annet enn for albumet. Jeg ville ikke ha kuttet så mye av toppen, selv om jeg har mange slike i albumet :-).Lyssetting har jeg ikke greie på.
Mvh Stig
Caroline M. S.

Jeg synes også det ble mye kropp og lite hode her. Normalt synes jeg det er helt OK med avkuttet hode, men her synes jeg det ser rart ut fordi det er så mye kropp, bakgrunn og strå med. Kanskje jeg hadde reagert mindre på mye kropp om dette var et høydebilde?

Jeg liker bedre det andre bildet bilde nr. 85494 - liker bedre uttrykket hennes på det. På dette bildet synes jeg det ser ut som hun er lei av å bli tatt bilder av, kjeder seg - litt sløv - og siden hun ser rett i kamera blir det ikke tankefullt.

Fine farger og skarpt. :-)
Nils B.

Liker nok også bedre det andre. Men dette faller også i smak rent teknisk. Bra lys, og et ekstra pluss for stråene og bakgrunnen som har det lille ekstra. Men hvilken blender benyttet du Eskil.
mvh Nils
Eskil O.

Takk til dere, bildet er egentlig tatt der hun sitter på huk, ca 1/3 av bildet. Stor blender, lite lys.

Eskil.
mariah m.

Flot modell og er veldig fint og ærlig portrett. Liker ekstra godt stråene som er med . Litt usikker på beskjæring, men har ingen gode råd å komme med. Uansett var dette flott. Mariah.
Eskil O.

Ærlig er ordet, mariah, det er det jeg vil. Har lett lenge etter det rette ordet, takk for det.

Eskil.
Avsluttet .

Et nydelig portrett, men må si at jeg ikke likte kutt i toppen av bildet. Jeg føler at en må ha et trangere utsnitt av modellen for å kutte toppen.

mvh
Terje
Per Harald O.

Vel, BRUTALT å kutte dette flotte portrettet, her funker det ikke!
Stråene funker fint på siden;)
Per Harald O.

V3 ble MYE bedre, ønsker fortsatt litt mere luft over og på venstresiden.

Behagelig lys og bakgrunn.
Eskil O.

Takker for kommentarer. Tar nok sin tid å lære å ta gode portretter, i hovedsak går det vel ut på smak.

Eskil.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu