Roma - Januarlys
Utstyr
  • Nikon Coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_72878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind A.

Dette blir litt vel mye på en gang for min del. Men jeg liker øvre del, med fasadene, det grønne, og kuppelen bak. Skulle gjerne sett et utsnitt med bare dette, fra et høyere standpunkt.
mvh Øyvind
Stig B.

Mye på en gang, men det er vel det du vil vise her ?? Gammelt og nytt, fargerike bygninger +++

Har du brukt neat image litt kraftig her?? synes enkelte overflater ble litt ''glatte''.

Tror jeg ville prøvd å få treets grener til å komme over bygningene, nå kutter de toppen av dem. (Gjelder det rosa huset)

Mvh Stig
Avsluttet .

Trivelig og eksotisk bilde med et mjukt drag over seg. Litt lite detaljering i tretoppene, kanskje ?

mvh Åsmund
May-Lise L.

Ser du har lagt inn mange bra bilder siden sist jeg var innom bildekritikken. Dette er ett av dem jeg likte godt :) Men...er det meg, eller heller bygningene mot venstre?
Steinulf L.

Det er nok ikke deg May-Lise. Men retter jeg opp bygningene bak blir søylene skjeve. Ja, det er mye 'glatting¨' her, men hensikten er å gjengi det myke lyset og de duse fargene, slik jeg oppfatter at de fremstår på denne tiden av året.
Avsluttet .

Heisann

Likte lyset i bildet godt.

Synes det heller litt mot venstre. Kanskje litt overdreven bruk av Neat også.

Forstår at du ønsker å oppnå det myke fine lyset der nede, og det har du klart etter min mening. Bildet er behagelig å se på, men jeg ble somsagt litt distrahert av virkningen fra Neat her.

Det er jo fult mulig å markere/isolere de områder som er difuse og skarpe DEM opp uten å endre softheten på resten av bildet. Bruk lassotool.

Vh Svenn
Sidsel A.

Liker godt lyset her, og det duse inntrykket samtidig som det er skarpt og klart.
mvh Sidsel
Inger-Lise S.

Skarpt og klart bilde,som viser meg et sted jeg ikke har vært.Fint. Men her føler jeg desverre at det blir noe feil med balansen i bildet...Det er fine farger her og lyset skinner fint på det gule huset m.mer.Et vanskelig bilde å kommentere..
Hilsen Inger-Lise :)
Caroline M. S.

Bildet framstår som ganske rotete, og det synes jeg er helt OK fordi det da viser hvordan Roma kan være med blanding av nytt og gammelt, rett og skeivt. For meg blir det helt feil med softing av et bilde som dette fordi jeg oppfatter bildet som et dokumentarbilde. Hvis det først og fremst var lyset jeg ville vise tror jeg nok jeg hadde valgt ut elementer fra bygninger/gamle bygningsrester som tok mindre oppmerksomhet fra lyset enn jeg synes dette bildet gjør.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu