Våte sandriller
Utstyr
  • EOS 1N
  • Sigma 105 EX 2,8
  • Blenderf/32
  • Lukker1/8s
  • FilmtypeE 100VS
  • Nei
  • AnnetStativ, snorutløser.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_7365} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Carsten A.

Du har forelsket deg i disse sandrillene, skjønner jeg, og ikke uten grunn - her kom det en helt ny variant! Bra - en fin kolleksjon etterhvert!
MVH CA
Avsluttet .

Flott bilde!! Skikkelig nydelig.
Hvor er det tatt? Hva har du bearbeidet det i? Og hva har du gjort?
Og én ting til: Når man har et Canon EOS 1N - hvorfor bruker man da et Sigma-objektiv? Blir ikke det som å kjøpe en Rolls Royce med folkevognmotor?
Johnny Roger P.

Atter ett nydelig sandbilde!

A.F.S : Hvorfor? Har det noengang falt deg inn at det er personen bak kameraet og ikke nødvendigvis utstyret som gjør bildene??

Ang. bildet : den lille steinen eller hva det nå er irrer litt i øyet....

mvh johnny
Carsten A.

Enig med JRP. Jeg har forøvrig det samme Sigma-objektivet (for Nikon). Det er *meget*
bra, sannelig ikke noen Lada, for å holde meg til den type sammenligninger.
MVH CA
Hans- Georg S.

Carsten, ikke forelsket akkurat. Planlegger man litt i forkant og sjansen byr seg (lyset) tar jeg jo flere bilder enn bare et,.. varierer vinkler, utsnitt m.m.
AFS: Bildet er tatt på Skallevoldstranda i Tønsberg, barbeidet i PS og ikke gjort noe annet enn min vanlige framgangsmåte under scanning og i PS. Bildet er temmelig likt orginalen.
Sier meg enig i Carstens mening ang. Sigma EX objektiver, de har blitt meget bra, både mekanisk og optisk. Dessuten er det vel ikke noe vits i å betale 3gg så mye for et tilsvarende orginalobjektiv når dette tilfredsstiller mine behov!?
Aleksander J.

En mycket bra bild, som svenskene sier.
Jeg tror jeg ville gjort en litt strengere beskjæring oventil. Likte ikke helt avslutninga på sandrullene der oppe. Synes det skurret litt.
Sigmas med sin nye EX-serie kan vel sammenlignes med Skodabilene som fra å være østblokk-crap har blitt en av de bedre merkene på markedet.
Johan B.

Just precis, en mycket bra bild. Jag tycker nog inte att den skall beskäras i överkanten, då den lilla biten ''öppet vatten'' i vänstra hörnet inte bör bli ännu mindre.
Mats N.

Bra bild som visad!Softa och litt mystiska former och strukturer, läckert!!!
-
AFS : Hvis du kör dyr bil, är det da nödvändig med RÅDYR campingvogn???
De som räknas är PRESTANDA, både från fotografen (viktigast kanske) ocg från apparaturet.Att denna fotograf har skaffat EOS 1 är väl för att han trivs med den kameran, och objektiv väljer man lämpligen efter en individuell kombination av krav/budget/utbud & da evt status-behov.Det sistnämnda är väl att se som det minst bild-relaterade. eller hva???
Att det givetvis kan finnas fördelar med Canon original är en annan sak, det blir ju en sak för den som betalar att välja var pengahögen skall läggas...(?) ;-)
Carsten A.

Eller for å si det slik: Hvis du har et godt objektiv, er det da nødvendig med et rådyrt hus? Og er det viktigere å komme fra A til B enn å fortelle andre at du har råd til en Rolls Royce, så er f.eks. Skoda Felicia en utmerket 4-hjulsdings for transport av personer mellom ønskete plasser. Også fullt tilstrekkelig til å få fartsbot i alle fartssoner. Og det du ikke greier med Sigma EX 105/2.8 på en Canon eller Nikon blir ikke lettere med en eller annen originaloptikk.
MVH CA
Thorfinn B.

Flotte farger og behagelig for øyet. Trur bildet har en plakateffekt, og vil gjøre seg meget bra på en stor kopi! Er litt usikker på vannet oppe til venstre, om det bør være med eller ikke.
...Jo kanskje, men jeg blir litt forstyrret av refleksene der oppe!
Bra bilde!
Avsluttet .

Inte lätt att slänga kritik till Hans-G:bilder,dom håller oftast hög klass.Men dom övre hörnen har ytor som inte harmoniserar med resten av bilden,förövrigt i min smak.
Och inte är sigma så dåligt att det inte skulle passa på ett Canonhus..??
mvh/gunte..
Avsluttet .

Uttalelsen om Sigma-gluggen må jeg visst forklare nærmere.
For det første: Min kommentar angående optikken har overhode ingenting med bildet å gjøre.
Derfor: Jeg vurderer et Canon 1-hus som noe av det beste du kan få. Slik sett ligger det vel vanligvis flere begrensninger hos fotografen enn det gjør hos kamera-huset. Når det gjelder Sigma, så er jeg så gammel at jeg var med da dette merket entret markedet (tror jeg). Det var den gangen alt annet enn bra - og har derfor i mine ører fremdeles enn noe uggen klang. Uansett - jeg synes det er synd at man ikke bruker det beste av Canons original-objektiv til et slikt fremragende kamerahus. Derfor tror jeg faktisk at det hadde vært mer fornuftig å kjøpe et Canon EOS 100 med et duganes original-objektiv - hvis det var slik at pengene skulle få styre valget. Optikken er ekstremt viktig når det gjelder skarphet, kontrast og fargegjengivelse.
Og bare for å ha det sagt: Det spiller ingen rolle hvilken utrustning du har mellom hendene hvis du mangler noe vesentlig mellom ørene. Fotografen gjør bildet - ikke kameraet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu