Borgundfjorden/Hareid
.....en tur ute på sjøen og tilfeldigvis var kamera med på tur... nydelig stille vinterdag
Utstyr
  • Canon ixus
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger357
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_73897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei

Synes det var et pent bilde.

Bildet ville også vært pent med mindre himmel. Jeg er personlig av den mening at hvis du skal ha med såååå mye himmel må den rett og slett være mer interessant i form av mer farger for eksempel. På slike gråværsdager som dete er ikke himmelen fult så pen å ha med i så store menger som her. Jeg må skyndde meg å si at dette selvsagt er min mening og at den derfor blir noe subjektiv i denne sammenheng.

Ett alternativ med denne himmelen kunne være å få frem mer kontraster og litt større fargemettning i et bilderedigeringsprogram.

Vh Svenn
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott bilde med potensiale , er enig med Svenn her ; det blir litt livløst dette , men kan absolutt redigeres i PS/PIcture It.

Vh Inger Anne
Avsluttet .

Bilde er pent, men jeg er enig med de andre, for mye himmel. Og det kunne kanskje vært lagt til mere farge. Men fint motiv.

Mvh. Lillian
Thorhildur L.

Hei... e skal bare si at dette bildet er jo bare tatt ved en tilfeldighet... E har ikke noe som helt erfaring som fotograf... og har ikke gjort noe for å manipulere bildet...
Skulle jo bare dele med dere noe e syns var fint..
men... takk for kommentarene og e skal prøve å lære meg å ordne bilder på Photoshop eller lign.

:O)
Avsluttet .

Hei igjen

Ser du ikke har noe erfaring som fotograf. Det er ikke så farlig om man ikke har erfaring. Jeg synes bildet ditt ble ganske fint jeg. Det jeg har sagt tidligere om bildet mente jeg, men nå når vet jeg at du ikke har så mye erfaring synes jeg det er godt gjort å ta et slikt fint bilde.

Stå på og lykke til videre......øvelse gjør mester !!!!

Vh Svenn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu