Kakemons
Dette bildet har jeg kun dempet gufargen i og brukt litt usm. Hvordan ser det ut på skjermen din?
Bildet inngår i albumet Barn og barnlige -
Utstyr
  • HP Photosmart 912
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_74861} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Marcelo V.

Beklager men dette er for kjedelig. et av en million. Greit nok til fotoalbumen.
Marcelo V.

Blitzen dreper bildet. Se dette for eks. bilde nr. 95497
Her er lyset noe hetl annet.
MV
Caroline M. S.

Ikke så verst til å være blitz-bilde synes jeg. Fargene er ganske bra, selv om han ser noe gul ut på halsen fremdeles. Mulig han har blitt litt for rosa i kinnene. Synd med de altfor blanke partiene der blitz-lyset har truffet (og sjokoladen rundt munnen ser en smule ekkel ut, som oppblandet med snørr, på grunn av det - ville nok sett bedre og koseligere ut uten det blanke).

Håret hans - det ble fint. Ser ut som det gullhåret. :-) Søt unge. Ser det muligens er flere bilder av ham på vei. Gleder meg til å følge med på serien. :-)
Erling K.

Morsomt barnebilde! Litt synd med de noe utbrente partiene på kinn og nese.

Mvh E K
May-Lise L.

Takker for tilbakemelding! Dette er jo ikke ment som et utstillingsbilde, så jeg er klar over blitz og utbrenthet og sånt. Grunnen til at jeg spurte om hvordan det ser ut på deres skjerm, er denne: Skjermen min er så mørk, så jeg har vanskeligheter med å regulere bildene mine så de passer til de fleste andre skjermer. Noen foreslo å legge det ut rett fra kamera for å se hvordan det ser ut da. Jeg justerte som sagt kun litt gult og la på litt USM. Jeg vet ikke om det er for lyst etc. Det vil jeg meget gjerne ha svar på. Skal ikke belemre dere med for mange bilder på en stund, da det blir mest barnebilder for øyeblikket. (Øyeblikksbilder.)

Caroline, det er ikke snørr, nei, men sjokofyll, og det inneholder som kjent en smule fett som gjerne smelter på et varmt barnefjes ;)
Marcelo V.

http://www.photoforum.ru/index.php
Nederst på denne sida finner du et verktøy for å regulere skjermen.
MV
May-Lise L.

Takk skal du ha, Marcelo, men dette har jeg prøvd utallige ganger! Både kontrast og lys står på fullt her, og det blir ikke noe bedre når jeg justerer dem ned. :( Jeg har en forholdsvis ny ViewSonic-skjerm, og den skal være bra, har jeg hørt.

Takk allikevel!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu