''isidelys''
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde155mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Venche J.

Gullis!

Dette var flott Tom. SUPERT...

Wenche.
Thorfinn B.

skjemmes litt av manglende skarphet på h siden. utover det, fin og spennende struktur. mulig enda tettere på kunne vært en idè
Espen G.

ja dette var bra.
veldig skarpt og fint, fine speilinger.
du har en god komp... god eksponering, bra utsnitt, lurer forresten på om jeg ville ha kuttet bor istappen helt til høyre.?.?.

-Espen-
Tom A. T.

Den manglende skarpheten til høyre var tilsiktet fra min side, men det er mulig det var en liten bommert. Må innrømme jeg er på litt usikker is i så måte her. Bildet er for øvrig allerede ca 1/3 utsnitt av originalen.
mvh Tom T
Bjørn H.

Syns det fungerer fint Tom ... et pent isbilde med fine farger, men er nok enig med TB vedr. skarpheten ¨på høyre side -

Bjørn ;¤
Inger-Lise S.

Et nyyydelig bildd! Alt stemmer for meg.Føler at jeg bare gjentar meg selv under dine bilder,men ikke min skyld at du er så dyktig:)
Den ørlille uskarpheten på høyre side er med på å gi bildet ditt ''sjel'' syns jeg. Jeg kan nok bare gi deg ros,jeg.....
Inger-Lise:)
Lars Erik N.

Is er alltid spennende å se på, og når det er så flott belyst som her så blir det bare en fryd. Skulle gjerne hatt litt større dybde i bilde, og så ville jeg kuttet istappen helt til høyre.

Mvh
Lars
Øyvind A.

Dette var lekkert. Fine farger og fin is. Jeg er nok enig at det bør kuttes på h. side, like mye pga. mellomrommet som pga. den uskarpe tappen.
mvh Øyvind
Nils L.

Besnærende. Hadde kanskje blitt like tøft om du hadde tatt av en drøy 1/4 del ovenifra..... - Så istappene mista festet....
Mvh Nils :-)
Atle P.

Siden alle bare skryter, tillat meg å endre på det. Det er jo litt mer morsomt om ikke alle er enige, unntaket som bekrefter regelen så og si.

Denne typen bilder fungerer ikke for meg. Bildet har ikke noe punkt å hvile øynene på, det finnes ingen spennende detaljer å studere. Det blir bare en mølje av lys og refleksjoner, og dermed synes jeg rett og slett det hele bare blir slitsomt å se på.

Mvh
Atle
Hans-Einar O.

Ville også tatt bort den uskarpe istappen til høyre.
Ellers synes jeg kombinasjonen av varme og kalde farger fungerer fint. Fint lys som framhever strukturen i isen på en bra måte.
mvh Hans
Steinulf L.

Mangler litt skarphet og virker litt rotete på meg.
Rune Edvin H.

Hadde du gått litt tettere ville det vært kongemessig.
Uansett pent.
Rune
Ketil K.

Enig med Rune her. Istapper er vanskelige greier! Liker det åpne rommet til høyre i bildet - større skarphet og den kontrasten du får mot bakgrunnen må kunne brukes til flere interessante eksperimenter!
Hans Olav S.

Pent og dekorativt med gullfarget is. Ser ut som krøllet bladgull.
Har ikke helt sansen for uskarpheten til høyre.



MVH
Hans Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu