Nowhere Man
Vi er noen stykker som planlegger en ''Beatles4Sale'' utstilling på Galleri Kvinnelist (Røed Gård på Jeløya) i mai. Jeg skal ikke ha mer enn en 5-6 bilder der tenker jeg, men lages skal de jo. Dette er det første i en rekke (håper jeg) som jeg kommer til å teste ut på dere. All hjelp mottas med takk.

Jeg vet dette kan synes mørkt på mange monitorer, men det må være sånn synes jeg (etter å ha forsøkt en hel del alternativer).
Bildet inngår i albumet Beatles 4 Sale - Bilder til en Beatles utstilling på Galleri Kvinnelist på Jeløya i mai 2004.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger377
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Eliza A.

En spennende og kreativ komposisjon!!
Synes det blir litt vel mørkt ja.
Flott.

Eliza
Inger-Lise S.

Jeg syns ikke det er noe negativt i at et bilde er mørkt,om det passer til motivet.Her mener jeg det passer godt til både motiv og tekst,som tekst og motiv også passer godt sammen.
Du hjalp oss med teksten din,og det var fint,men jeg mener dette er et bilde som kan stå uten tittel.Det gir mange assiasjoner og lar fantasien få spillerom.
Likte bildet godt,

Inger-Lise:)
Avsluttet .

Brrr! Lekkert :) Litt mørkt, men liker det veldig godt!
Frank W. G.

Er veldig usikker på hva jeg ser her. Liker det...., liker det ikke....., bla-bla.
Med det samme syntes jeg det var for mørkt, men heller vel i den retning at det kanskje bør være som det er allikevel. Utover det så er det noe i omrisset i hodet jeg ikke liker. Litt kunstig på en måte. Allikevel er nok dette et motiv som kler seg bra i ramme og det hele. Et typisk TB bilde er det jo i allefall.
Kunne tenkt meg å sett den utstillingen, ja!

Frank
Avsluttet .

Ikke kreativ komposisjon, men særdeles velfungerende til formålet. Det overordnede uttrykket i bildet er kreativt og jækla utfordrende. Uten å begi meg på for dypt farvann, er virkemidler fra klassikerne tydlige. Eller sagt på en annen måte; inspirasjon fra romatikere som har lest Kafka et par ganger mer enn de fleste, er mulig å lese.

Uhyre interessant og velfungerende farvepalett. Denne, kombinert med ideen i seg selv, skaper den nødvendige nysgjerrigheten hos meg som betrakter.

Dette er din tolkning av The Beateles og herr ingenting i ingenmannsland. Min ville ikke vært slik, men din verden er spennende.

Denne karen er definitivt herr ingenting.

Mykje bra

-k
Avsluttet .

Det at bildet har en slik mørkhet plager meg ikke.. Men finner ikke den store sammenhengen med Beatles her, litt for mye ensomhet til det på bildet..
John G.

Hehe, mest spennende for meg er hva han har å gjøre der ute i det hele tatt??!!
Fint laget(men hvorfor er han grønn på rompa?).
John :-)
PS Synd horisonten ikke er rett...
Avsluttet .

Ganske tøft dette. Komposisjonen og personens positur minner litt om coverbildet på den digre plateboksen Pink Floyd kom for en del år siden....

Ellers: et bra bilde, litt mørkt - noe som gir en dyster stemning.
John G.

Sorry, bare tøyset ang. horisonten. Trodde du skulle hive deg på med et ''...HVA''??!!
Så rett det bare kan få blitt...
John
PS Jeg lurer fortsatt fælt på hva han driver med der ute. Og dét er(for meg) bra...
Tom B.

For å være ærlig var jeg for trøtt til å sjekke det når jeg kom hjem fra jobb ved midnatt, John. Men jeg må innrømme at jeg tenkte på det og bestemte meg for å sjekke mens jeg lå og ventet på Ole Lukkøye :)

Teksten til Nowhere Man skulle vel gi deg en peiling på hva han ''driver med'' John, og en mann av din intellektuelle kapasitet kan selvsagt den utenat ?

TomB.
Caroline L.

Jei likte dette.... kult bilde.

Mvh
Caroline
John G.

Sorry...
John :-)
Hilde J.

Doesn’t kave a point of view,
Knows not where he’s going to,
Isn’t he a bit like you and me?

~~Hilde~~
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu