One of those days.
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Nils L.
Kaldt, rått, ugjestmildt landskap. Gir meg assosiasjoner til en Natoøvelse i Nord-Norge for mange år siden....
- Gir meg ikke lyst til å ut i naturen å fotografere..... - sånn umiddelbart.... :-)
- Men det er nå slik naturen ofte er.....
Mvh Nils :-)
Steinulf L.
Fin komp. Elendig vær. Litt trist stemning, fint fanget.
Avsluttet .
Noen ganger blir det mørke landskapet et flott motiv. Her har du fått til det og likte oppbyggingen innover i bildet. Fin overgang til disen og likte den litt kornete bildeflaten.

Vh svenn
Tore U.
Lekkert sh/hv. Enig i at stemningen er tris, men var den det så var den det.

mvh
Tore
Marit E.
Trist som f...., ja. Det kan så være. Men liker stemningen i bildet. Får meg til å tenke tilbake på råe, kalde, gufne dager langs Gudbrandsdalslågen. Har vokst opp langs Lågen, gikk og ruslet mang en gang der. Og smugrøykte.

Liker godt at det er i sort/hvitt, blir ekstra rått og kaldt da.

mvh Marit

Odd Tore S.
Trist, grått og rått, masser av stemning! Fint motiv, bra komp!
Jeg liker meg bedre ute i finvær, men bilder som dette har en egen sjarm. Gåvær er også bra fotovær!
MVH
Odd Tore
Arne S.
Et av de bedre landskapbilder jeg har sett på dotten! Det begrunner jeg med den totale harmonien, fargetonene og ikke minst den svarte vegetsjonsklyngen som er perfekt plassert i bildeflaten. Og skaper en meget viktig visuell dypde.
Venche J.
Trist, vått og grått - men flott, alikevel behagelig å se på.

Wenche.
Fred S.
Trist ? Javisst, men har dere ikke oppdaget at vinterens grå tristesse kan være minst like vakker , og ikke minst fantasieggende, som solnedganger og måneskinn ?
Takk for kommentarer.
vh fred
Kjartan T.
Meget typisk namdalsk, slik det har vært her de to siste dagene. I Namsos Fotoklubb snakket vi på tirsdag om hvor vanskelig det er å få fram nettopp denne stemningen.

Jeg synes du har klart å dra frem det gråe, fuktige og råe på en utmerket måte. Bra landskapsbilde som jeg kunne ønske var en del av samlinga mi.
Avsluttet .
Et etterlengtet bilde fra deg, og det skuffer ikke!..

Mags
Jan N.
Trist, javisst! Men det var et knakende godt bilde!
Fine linjer som leder blikket innover i bildet mot de mer og mer diffuse trærne/åsene i bakgrunnen.
Likte også den kalde litt blå tonen du har i bildet.

JanJ
Rolf S.
Eksemplarisk komposisjon, fine toner og en stemning tatt på kornet.
M.v.h. Rolf
Eirik H.
Eg er vel einig med dei andre her :)
Fotograf Carl-Åge H.
Hei Fred!

Flott bilde som vanlig fra deg. Får allikevel en følelse av at det er noe som ikke stemmer helt (for min del ihvertfall). Det kan virke som om du har skråstilt kamera for mye i forhold til elva slik at bildet virker skeivt. Ville muligens ha kuttet noe i overkant (ned mot åskanten) og hatt med mindre av venstre og mer mot høyre (skjønner du hva jeg mener er du god for jeg vet ikke om skjønner helt selv... he he). Uansett er det en herlig stemning du formidler.

Mvh Carl-Åge
Jóhann Á.
Hei Fred!
Enda et flott tåkebilde. Stemningen formidler du utmerket, samt at de sv/hv tonene er flotte. Og den passe kalde fargetonen. Kjempebilde!!!
Sidsel A.
Gjengitt sånn, virker det ikke så trist likevel. Likte dette veldig godt. Fint fanget tåkelandskap.
mvh Sidsel
Håvard H.
Kongen av landskapsbilder strikes again ;-) Nydelig... Leter du lenge etter disse motivene eller er du bare ekspert på å se det vi andre ikke ser i farten?

-Håvard
Eskil O.
Her har du fanget øyeblikket.

Eskil.
Fred S.
Takk for kommentarer: Klarer ikke helt å se at bildet haller, Carl-Åge, sikker på at du ikke skakker for mye på hodet ? Kongen av landskapsbilder, Håvard H ? Vel, jeg er ikke så lettsmigret, så jeg kjøper ikke den, men hyggelig i alle fall. Og nei, jeg leter ikke så mye, denne kom jeg over på vei til noe helt annet, og jeg stoppet bilen og ''knipset''. Det er enkelte her på dotten som blir lettere hysteriske hvis noen påstår at de knipser, men jeg knipser gladelig.
vh fred
Hans-Einar O.
En gråværsdag som du formidlet på en ypperlig måte.
Liker godt skodda og de fine s-formene som elva lager på venstre side.
Her har du virkelig fått fram det grå landskapet stemningsfullt og vakkert!
mvh Hans
Kurt S.
Du viser oss her at alt slags vær kan være godt fotovær. Det er m.a.o ingen grunn til å legge kameraet hjemme selv om ikke sola skinner. Godt gjort å få til et så bra bilde på en dag som denne. Du har vel ikke bare ''knipset'' i vei her. Komposisjonen ser iallefall gjennomtenkt og fin ut. Men, ok det kommer vel an på hva man legger i ordet knipsing. Hvor lang tid skal man f.eks bruke på et bilde for at det ikke skal være knipsing ? -:)
Bildet ble iallefall flott!
mvh Kurt
Ann F.
Tist? Nei!
Fin vâr stemning, kan nesten kjenne den fuktige lufta i nesa. Nydelige fargetoner, formatet passer motivet.
Du har heller vist oss at det går an å ta gode bilder også i slikt vær som får de fleste til å tenne i peisen og finne en god bok.
Mvh Ann
Marina R.
Dette går rett hjem hos meg...
Bilde er rett og slett nydelig!
Alt harmonerer og flotte farger.
et av de beste bilden jeg har sett på lenge.

Marina
Sverre Farstad H.
Hei, Fred! Mye å kjenne igjen av grå årstider som innbyr til depresjon og som det sies at ''tristesse'' også kan være vakkert. Personlig synes jeg det ble litt vel mye grått i overkant, og ville nok ha beskåret noe der. Siden du, som du sier, bare har ''knipset'' i veg er det kanskje ikke den helt gjennomtenkte ideen bak bildet, men stemningen har du likevel klart å fange bra.
Mvh Sverre
Fred S.
Må en siste tur innom for igjen å takke for kommentarer, og ikke minst til Sverre FH. Vi har jo nettopp hatt en kontrovers, Sverre, så all respekt til deg som har evnen til å ''vende det andre kinnet til''. Som du sikkert har skjønt, har jeg sterke meninger om hva jeg anser som ''forbannelsen'' her på dot.no, nemlig den håpløse snillismen som gjør seg gjeldende på kommentarsiden. Disse meningene forfekter jeg muligens på en måte som provoserer mange, men jeg mener oppriktig at et samfunn ( som foto.no unektelig er) kan ikke gå framover uten konfrontasjoner og konflikter. Men: Forutsetningen for at konfliktene skal ha en slik ønsket virkning, er også at noen har evnen til å gjøre som du gjør her, snu det andre kinnet til. Jeg angrer ikke på at jeg skrev det jeg gjorde i det innlegget som desverre ble slettet, jeg er nemlig ikke like forsonlig innstilt til alle her som du ser ut til å være, men jeg respekterer deg for denne billedkommentaren !
vh fred
Fotograf Carl-Åge H.
Hei igjen! Nå har jeg studert det bildet ditt opp og ned, frem og tilbake. Har forsøkt å skakke hue både til høyre og venstre. Jeg tror jeg fant ut hvorfor jeg fikk følelse av at det heller. Du har tre ''utstikkere'' til venstre. Fra forkant og bak mot venstre. Om du følger elvekanten, blir du dratt mot høyre. Kan det være det som gjør det? Liker fortsatt bildet godt og det illustrerer veldig godt gråværsdagen.

Carl-Åge

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu