Fakkelmannen
Bildet er tatt fra Hafjell alpinsenter og over på den andre siden av fjellet.
Utstyr
  • Sony Sybershot DSC-P1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger294
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75950} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Slett ikke dumt dette. Fint at gjerdet ender i hjørnet, du får en fin diagonal som skaper dybde i bildet Skulle gjerne hatt litt skog i høyre bildekant, slik at det hvite feltet ikke går helt ut i bildekanten. Ser fram til flere bilder fra din side.
Lars Vendelboe T.

Fint motiv. Ville nok sett om jeg kunne plassert fakkelmannen litt til side for sentrum. F.eks. la gjerdet starte diagonalen fra venstre hjørnet og ta med litt mere av forgrunnen. Eller beskjære bildet på venstre side. Fint lys og skygger på snøen i forgrunnen. mvh Lars
Rune S.

Enig i at fakkelmannen kunne vært flyttet ut av sentrum i bildet. Fint med snødekte busker i framkant. Ellers fint motiv nå når vi nærmer oss 10 års jubileum for Lillehammer OL. Mvh Rune
Inger-Lise S.

Hei! Et fint bilde med en spesielt flott forgrunn.Nettopp forgrunnen ,med vinkler på gjerdet og nedoverbakken her,gjør at jeg syns ''fakkelmannen'' bør stå der han står.

Inger-Lise:)
Avsluttet .

Jeg synes dette holder i massevis. Bra formidling av en kald vinterdag på fjellet. Det er vel Skeikampen man kan se bak der ?

Et lite tips til forbedring hører også med; jeg tror du kunne fått et enda bedre resultat om du la til *litt* blått samt å skru opp kontrastene littegranne ?

mvh Marius
Avsluttet .

(forts..) For å vise hva jeg mener har jeg gjort forandringene og lagt ut så du kan se det her: http://reklamefotograf.com/99445.jpg - i frykt for å bryte åndsverkloven, så si fra om du ikke vil ha det liggende der, så slettes det med en gang.
Beathe N.

Hei! Marius
Prøver å gå inn via linken du la ut, men finner ikke siden.
Beathe
Avsluttet .

Har visst vært litt hard på DEL-knappen under reorganisering av sidene. Nå skal den virke igjen =)
Beathe N.

Det så mye bedre ut Marius
Er bare ikke helt bevandret i redigeringens verden.
Håper jeg kan lære meg å bruke Photoshop etterhvert.
Takk for at du tok deg bryet med å vise hvordan det kan bli mye bedre.

Beathe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu