• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-02-08 22:57:02
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76271} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Inger Anne Maritsdotter V.

Et flott abstrakt uttrykk dette her:)
fine linjer og kurver.
IAV
Marie B.

Fargene er kjempefine... men kjenner at det øynene mine virrer litt rundt på bildet, er veldig mye informasjon oppi hverandre...
klarer ikke helt sette fingeren på hva det er... men absolutt et fint motiv! :)
Venche J.

Det er liv i bildet, det er sikkert. Minner litt om stablet never. Du får røpe hva det er litt senere.

Vakre kurver og blikkfang i fargene.

Wenche.
Roger S.

stilig, fine farger og former
Svein B.

Synes ver #1 er best mht komposisjon og ellers teknisk. Flotte farger og kurver i et utsnitt fra naturen. Det må vel være en feitvedrot eller noe i den dur? Føler det mangler bittelitt skarphet (USM) for å få den absolutte brilliansen.

mvh
Svein B
Nils L.

Likte strukturen, fargene og formene.
Mvh Nils :-)
Carsten A.

Tja, bra fargeskala, og OK utnyttelse av bildeflaten. Desverre er bildeflaten fylt av små detaljer som virker ganske forstyrrende - så hos meg ble det ingen tpp-score denne gangen!

MVH CA
Inger-Lise S.

Dette bildet likte jeg veldig godt.Herlige linjer og kurver og nydelige farger.Aner ikke hva det er,men det gjør ikke noe,for det er flott.Kunne lignet på is,men der får jeg ikke fargene til å stemme...Om du da ikke har gjort noe lurt;)Kanskje tre?
Et virkelig fint abstrakt bilde.
Inger-Lise:)
Magnus R.

Takk for kommentarene !

Dette er en detalj fra en trerot i størrelse 1:1 som har ligget i sjøen i lang tid. Er usikker på hvordan tresort dette er, men noen har fortalt meg at dette trolig er en lerk. Det var ca 1000 forskjellige motiver på denne rota. Det er 5 år siden bildet ble tatt, tilbrakte utallige timer ved denne rota, får vondt i ryggen bare jeg ser på bildet.

Noen av svakhetene med bildet er kommentert og de er jeg enige i, det mangler litt skarphet og det blir mye informasjon i bildet. Det overraskende er for meg oppdagelsen, fargespillet i veden, linjene og strukturen. Det var en fin opplevelse å finne dette motivet, den opplevelsen er jeg alene om og har et forhold til. Det er ikke vanskelig å forstå at dere ikke får så mye ut av det som meg.
Inger-Lise S.

Hei igjen! Så det var tre ja.Nei,vi kan som du sier ikke få den opplevelsen du hadde,det er jo umulig,men meg vil si at du har formidlet den meget godt.Og som nesten 100% av kommentarene forteller,har du delt noe fint med oss.Takk for det!

Inger-Lise:)

P.S. Svart.
Erlend K.

Hadde jeg funnet et slikt motiv, så hadde nok jeg også fått vondt i ryggen. Tilsvarende erfaring har resultert i en vinkelsøker - vel anvendte penger.

Du har en flott bilde Magnus, med spennende farger og former. Skarpheten er kommentert, uten at dette i grunnen trenger å dra ned bildet. Du har vært modig og kuttet former hvor mange andre hadde inkludert disse, noe du skal ha skryt for.

Du har et bildesyn som jeg setter stor pris på, noe som resulterer i at jeg er litt misunnelig på bildet ditt (på en positiv måte :-).

Erlend
Magnus R.


Hei Erlend !

Når man er så nysgjerrig som jeg er, ser man mye rart. Det er ingen ting som er artigere enn å søke etter opplevelser.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu