Santorini 2000
Utstyr
  • Olympus Senturion
  • -
  • Blender-
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger124
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_7652} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Randi Elisabeth R.

Jeg har lest ''tips til innleggelse av bilder'', men får det fortsatt ikke til - å få bildet mindre. Har ikke Photoshop. Hva skal jeg gjøre??????
Har lagret bilde som jpeg format med 93kb.
Jeg har null peiling og trenger hjelp
Hilsen Randi Elisabeth
Gunnar R.

Heisann, jeg forminska det til 202x500 pixler og maila det til deg. Ble kanskje litt lite siden det er så smalt, men maxhøyde skal lissom være 500 pixler her så...

Uansett, Photoshop er nesten et must dersom du skal holde på med bilder på data ... Desverre koster det litt mye for hobbybrukere...

Et bra alternativ til PS er PSP (Paint Shop Pro). Det kan du til og med laste ned en ''evaluation version'' av, med alle funksjoner tilgjengelige i 30 dager. Det kan du gjøre herfra: http://www.jasc.com/download_4.asp - Velg Paint Shop Pro 7 på menyen og trykk download ... Dersom det ikke fungerer kan du prøve en annen ''Download location''.

Desverre kan det ta litt tid å laste ned PSP iom. at hele greia er 33MB. Det tilsvarer nok rundt en time på enkel ISDN-linje (minst 2 timer på 33.6 modem).

Lykke til!

Mvh Gunnar
Ida S.

Bra motiv, men det ble kanskje litt for tungt på den ene siden (med døren). Enten burde du tatt med mer(helst hele) eller mindre av døren.

iDa.
Ronny Manuel D.

Bra motiv, men det var litt blast! bilde er i seg selv bra!
Randi Elisabeth R.

Takk Gunnar, jeg får prøve det.
Har følgende bildebehandlings program:
Adobe Photo Deluxe, Corel Phtohouse 2, MGI PhotoSuite 2 se og Color Desk Photo.
Kanskje noen av disse har det jeg trenger for å endre pixler, men jeg har ikke funnet det enda. Kanskje det er noen der ute som kjenner disse programmene og kan gi meg noen tips.
mvh Randi Elisabeth
Ann F.

Prøv om du i en av menyene på ett av dine programmer finner noe som heter Resample. Der kan du endre antallet piksler. Både Corel og Adobe pleier ha det med. Oftest under Edit-, Format- eller Image-menyene.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu