Bildet inngår i albumet Landskap - Landskapsbilder
Utstyr
  • Nikon D1x
  • Nikkor 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Avsluttet .

Du løste det før meg!! Jeg har gått og undret over hva jeg kan bruke mønsteret i flytebryggene til. Her er du virkelig inne på noe. Det er imidlertid noe uforløst over komposisjonen her, synes jeg Tom.

Kanskje en større rendyrking av symmetri?

Farvene er supre

-k
Venche J.

Lekkert lys og komposisjon, men jeg hadde aldri forstått at det var flytebrygger. Jeg lurte fælt på det. :)

Wenche.
Anders S.

Fantastisk flott. Likte både farger og komposisjon veldig godt. Stort mer symetrisk er det vel vanskelig å få det uten å ommøblere på flytebrygger eller trær. :)

AS
Arne S.

Du lager overdrivelsen så tydelig at det ikke er noen tvil. Det er bra! Liker den enkle, symmetriske oppbyggingen av motivet. Men ville anstrengt meg for å få det helt symmetrisk, gjerne med en liten pirrende detalj. Det behøver ikke være naken dame på venstre palle. Men rett og slett ... ja ... ettellerannet .. det finnes da andre ting, for pokker .. og da tenker jeg ikke på den lille staven i midten der :)

Seriøst, jeg synes de to pallene framstår som litt uryddig i forhold til de elegante trærne. Motivet innbyr til total minimalisme, så jeg får et sug etter renere former i forgrunnen, og da tenker jeg ikke på ..

Nå slutter jeg!

Bildet er bra det, Tom!

:) arne
Avsluttet .

:-) , Arne.

Morsom kommentar

-k
stian w.

heheehe.. Jeg er veldig enig med Arne
Definitivt veldig fint.
Men ja.. kompen kunne vært enda bedre.
Espen G.

hei.. et nydelig bilde.. utrolig fint lys.
men jeg tror bildet hadde vært enda bedre og mer stilrent hvis du hadde kuttet ut bryggene... trærne alene er et utrolig fint motiv.

-Espen-
Øyvind A.

Jeg liker dette også. Fin lek med enkle objekter. Muligens kunne du kutte noe på v. side (slik at det ble lik avstand brygge-bildekant på begge sider).
mvh Øyvind
Ole Martin T.

Fargene er nydelige, og hadde du klippet bort flytebryggene ville det blitt fabelaktig. Iallfall ville jeg ha klippet det mer symetrisk. Eller så ville jeg brutt mer. Dette blir litt i ingenmannsland rent kompositorisk, men jeg nytte fargene og trærne. Det skal du ha.

mvh - Ole Martin
Inger-Lise S.

Joo,fine fargenyanser,fint bilde,men etter å ha sett det lekre du la ut sist,ble dette litt rotete i forhold..Men nå liker jo ikke jeg at en fotografs bilder blir sammenlignet med andre bilder vedkommende har tatt da..Så ser jeg dette bildet uten det andre i tankene,er dette knall:)

Inger-Lise:)
Steinulf L.

Nesten synd å si, men det mangler noe. Henger meg på Arne S her, synes han beskriver det godt., Men bevares, gjennomtenkt og godt utført dette!
Nils L.

Dette også er bra.
Mvh Nils :-)
Marit E.

Lekkert bilde, var det!
Men enig med flere her at en mer rendyrking av symmetrien hadde vært bedre.
Fint lys og flotte fargetoner.

mvh Marit
Bjørn H.

Liker dette Tom .....

Enkelt og stilrent ...

Tror nok ditt forrige bilde var sterkere....

Kunne nok kappet litt på venstre for 100%symetri ...

Bjørn ;¤
Siri Elisabeth J.

Bildet er enkelt og vakkert. Savner ikke noe mer i motivet, ville heller tatt bort stolpen. Enig i kappingen Bjørn foreslår. Er det stram så er det stramt liksom.
Liker bildet!

Mvh Siri :-)
Hans Olav S.

Morsomme farger.

Fine linjer som skaper dybde og nesten minimalistisk motiv.
Kunne i midlertid ønsket noe mere symmetri.

MVH
Hans Olav
Stig B.

Er det en båthavn??

Et veldig smakfullt bilde, med få komposisjonselementer og få fargetoner. Kunne ksnakje ha vært en liten detlaj som kontrasterer, men jeg likte dette veldig godt.

Mvh Stig
Ketil K.

Fantastisk at dette og det forrige er motiver rett fra naturen! Synes dette også er meget bra med fin rendyrking av elementer. Å få noe bedre ivaretagelse av symmetrien krever vel dermed en omplanting av trærne????

Så synes dette er omtrent så godt løst som det går an når det gjelder elementplasseringen, men ville kappet noe på venstre side så det venstre treet kommer nøyaktig like langt fra bildekanten som treet lengst til høyre. Bildet får dermed også et sterkere høykantpreg, noe jeg tror passer bedre.
Sidsel A.

Nydelig rett og slett.
mvh Sidsel
Tom A. T.

Takker for kommentarer. Bildet er fra småbåthavna i Gjøvik. Som Ketil påpeker blir det en liten utfordring å få dette helt symetrisk så lenge elementenes plassering ikke kan endres. På grunn av den lille asymetrien valgte jeg å ikke beskjære slik at avstanden fra flytebryggene ble lik til hver bildekant.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu