Avicularia versicolor adult female 2
Bildet inngår i albumet Fugleedderkopper - Dette er bilder jeg har tatt av mine fugleedderkopper, og de benyttes av flere velrennomerte hjemmesider, bl.a. http://www.star-reptiles.dk/index.asp .
Utstyr
  • Canon PowerShot G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_77309} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Øyvind B.

Litt rotete bakgrunn.

For å få mer ryddige omgivelser kunne man tatt bildet ovenfra på et jevnt underlag. Legge edderkoppen i en sandkasse f.eks. Hvilke omgivelser lever slike edderkopper vanligvis i (når de er ute i naturen)? Hvis sand ikke passer bruk noe annet som har med hvordan edderkoppen lever.
Dan J.

Her kommer fargene hos versicolor klarere frem ja :)

Litt mye rusk og rotete bakgrunn (tatt på toppen av terrariet?).

Jeg kunne kanskje ønske meg litt mer dybdefokus når du har valgt denne vinkelen. Det virker som om tibia lengst mot kamera har havnet i fokus, men dette var kanskje meningen?

Jeg for min del kunne gjerne tenke meg en link til en av disse velrennomerte sidene som benytter bildene dine...
Laila K.

Hei!
Takk for kritikken, Dan Vegard. Nå er det også en link til en av sidene som benytter mine bilder. Kommer også til å få i gang en egen side om ikke lenge, med tema eksotiske kryp.
Hadde egentlig tenkt å legge inn et annet bilde, men fikk jo ''bestilt'' dette... :)

Eksperimenterer enda (både med lys, bakgrunn og fokus), men siden mine bilder brukes mest som illustrasjoner har jeg konsentrert meg om selve dyret.

Dette er forøvrig en trelevende art (meget rask!), som ikke nødvendigvis godtar forandringer gjort av fotografen. :D
Birna R.

Beklager, som dokumentasjon av hvordan denne arten ser ut er bildet ikke særlig hjelpsomt. Det er simpelthen for mye rot over det meste av bildeflaten (f.eks. mørk dings i forgrunnen, lyse flekker i bakgrunnen), dyret er ikke fremhevet skikkelig (uheldig bildevinkel, burde være tatt mer ovenfra), dybdeskaprheten strekker ikke til (sammenheng med foregående punkt), og bildet er betydelig overeksponert med et blasst og fargesvakt resultat til følge.

at edderkoppen er kjapp er en utfordring for fotografen, men ingen forklaring på hvorfor bildet ikke holder mål. sorry. at nettsteder med fokus på disse skapningene synes bildene er bra, er heller ikke særlig nyttig om ditt bilde skal betraktes frittstående fra denne spesielle zoologiske interessen. da gjenstår bare det som er synlig på skjermen og det holder ikke - som bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu